четверг, 15 октября 2015 г.

Puzzle ragasztó

Ravensburger játékok széles választékban. Kirakósjáték képeinek ragasztásához. Hasonlítsa össze az árakat! Tudja valaki, hogyan kell a kirakott puzzle -t felragasztani úgy, hogy a falra ki.


TTYJHB Akciós játékok itt. Ezt a speciális, folyékony ragasztót a közvetlenül a puzzle képes felén kell .

Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Száradás után fátyolmentes bevonatot . Az Educa puzzle ragasztó segítségével a kirakott képek összeragaszthatók. Használata egyszerű, a képet csak bekenjük vele és hagyjuk megszáradni. FONTOS tudno hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól. Rögzítsd puzzle képeidet ezzel a szivacsos, folyékony puzzle ragasztóval ! Helyezz egy papírlapot a puzzle kép alá, majd kend be a szivacsos fejjel . Ft Termékkategória: Kiegészítő.


Puzzle Ragasztó Clementoni, a JatekBolt.

A ragasztót az elkészült puzzle színes oldalára kell . Südor MONA LISA puzzle ragasztó és konzerváló folyadék. A látását már régóta ragadta. Mona Lisa puzzle ragasztó és konzerváló folyadék, ml. Ez segít a különleges ragasztóval, amely a papírtálcára rögzíti a tárcsákat. A termék m² elegendő, cca.


Ft-ért rendelhető online a Pingvin Játék Webáruházban. Könnyen és gyorsan összeragaszthatjuk, konzerválhatjuk a kirakott puzzle -t. Clementoni puzzle ragasztó , 2ml, 2. Ha kiraktad kedvenc puzzle képei a ragasztóval tartósítani tudod a végeredményt! Szerencsére a Trefl erre is gondolt, és megalkotott egy könnyen használható puzzle ragasztót. Elég csak megnyomni a ragasztótubust, hogy a szivacsfejet jól.


Az egyik a speciális puzzle ragasztó , amit én online-on szoktam rendelni, az egyik játékboltból. A másik meg az öntapadós papír. Keress kérdéseket hasonló témákban: puzzle , ragasztó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения