понедельник, 12 октября 2015 г.

Tippli

Ha tégla, beton, gipszkarton, vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak . Például különféle tiplik kaphatók betonhoz, téglához, gipszblokkokhoz, pórusbetonhoz, perforált kőhöz, üreges építőblokkokhoz, cementkötésű fagyapothoz és . A 6xmm-es műanyag dűbel fém beütőszeggel beton és tömör tégla felülethez való rögzítésre használható. Villamossági Webáruház és nagykereskedés!

Tiplik , csavarok, szögek. Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Peremes tipli , hatlapfejű peremes csavarral (8). Nagy teherbírású univerzális tipli (4).


Csavarok, tiplik széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban? Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb fém tipli termékeket. Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több segítséget adni a .

Az ár(ak) kizárólag online vásárlás esetén érvényes(ek)! RS Components: Gépészeti termékek és eszközök termékek vezető disztribútora, verhetetlen Gipszkartonok, üreges dűbelek és rögzítő termékvonallal. Fából vagy műanyagból készült pecek, amely csavar falba erősítésére szolgál. IKEA - FIXA, 2részes csavar és tipli készlet, A csavarok galvanizált acélból készültek, a korrózió elleni védelem érdekében. Ha elfogytak a csavarok és tiplik , a. Dűbel, Dűbelek, Műanyag tiplik ára, Műanyagdűbel árlista, Gipszkarton dűbel árak, Dűbel bolt, Önfúrógipszkartondűbel, Bigips, Csavarmenetes műanyagdűbel.


Kategória: Önfeszítős tiplik. Aktuális Műanyag tipli ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Molly fém tipli gipszkartonhoz.


A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy . A megfelelő tipli vagy csavar kiválasztásában segít . Získávejte odměny při svých nákupech i vy. Univerzális csavar és tipli készlet. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения