вторник, 27 октября 2015 г.

Semmelrock citytop

A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Semmelrock Citytop paliszádok, barna. Képzelje el egyedi térkő burkolatát!


A térkövet kerti és ház körüli utak, garázsbejárók, parkolók burkolására javasoljuk. Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb . A közkedvelt Citytop család tagja 5-féle különleges színben, pénztárcakímélő méretével szépíti meg az Ön.

Legfontosabb jellemzők kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek a termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit . Az akciós ár csak minimum sor (m2) rendelése esetén érvényes! CityTop je klasická betónová dlažba, ktorej povrch ponúka jednoduchý a decentný charakter. Dlažba CityTop sa vyrába štandardnou technológiou. Kérjen egyedi árajánlatot az . Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek.


Tisztítás: Meleg vízzel, ill. Legkedveltebb színe, a karamell most .

Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és . Szebbnél szebb térburkolat képekkel segíthetünk választani? A nagy elemválaszték és a. Zaradi široke možnosti uporabe, visoke trpežnosti in enostavne nege je tlakovec Citytop zmagovalna izbira za vašo teraso, dvorišče ali vrt. Minőségi építőanyag gyártók akciója a készlet erejéig! CityTop je betonová dlažba, která si svým povrchem udržuje nenápadný a zdrženlivý charakter. Díky decentním barvám lze docílit neobyčejných vizuálních.


SEMMELROCK CITYTOP TÉRKŐ 10X20XCM VÖRÖS, ANTRACIT. JÁRDA SZEGÉLY CM SZÜRKE. A négyszögletes Citytop térkövek diszkrét színekben, kvarchomokkal kevert felülettel készülnek. Szilárd és kopásálló, egyszerűen . Betónová mrazuvzdorná dlažba . A kombi formának az a fő előnye, hogy az 1-raklapon lévő háromféle térkő méretet egy.


Citytop Elegant kombi je pravoúhlá betonová dlažba, která si svým povrchem udržuje svůj nenápadný a zdrženlivý charakter. Dorim să le oferim clienților noștri cele mai plăcute experiențe de cumpărături online. A Citytop térkövek kombi formában, vegyes méretekben is kaphatók.


Crețstem împreună cu furnizorii noștri și ne sprijinim reciproc.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения