пятница, 23 октября 2015 г.

Műanyag aknaelemek

A szennyvízcsatorna-hálózat hosszú távú élettartamát és magas teljesítményét megfelelő ellenőrzéssel és karbantartással lehet fenntartani. MM ÁTMÉRŐJŰ VÍZÓRA AKNA , DB LÉPÉSÁLLÓ ZÖLDTERÜLETI FEDÉLLEL. POLYDUCT műanyag kiemelhető szerelvényű vízóra akna.


BETONOZÁS NÉLKÜL TELEPÍTHETŐ! A gravitációs üzemmódú – atmoszferikus nyomáson üzemelő – föld. Minden PRO műanyag aknacsalád úgy van kialakítva, hogy az összes járatos öntvény, vagy beton fedél kerettel szerelhető legyen és a fedlapok előírás szerinti.

Folyamatosan fejlesztettük . Alkalmazási terület Gravitációs és kisnyomású földalatti csatorna csővezetékek tisztító, ellenőrző és becsatlakozó aknáinak nagy méretpontosságú és rövid . Ezek az aknaelemek a burkolt felületekre eső csapadékvíz zárt csatornában történő elvezetését segítik. Az elemek kialakítása lehetőséget teremt az öntvény . Tovább a termék adatlapjára. Az anyagárat és a beépítési költségeket vizsgálva a műanyag akna fel tudja venni a versenyt a beton akna gyártókkal.


A betonaknák alkalmazásánál a . Wavin KG PVC csatornacső rendszeréhez kapcsolódó műanyag tisztítóakna-rendszert kínál.

A Wavin tisztítóaknák mindenhol alkalmazhatók, úgy. A REHAU műanyag aknák nem csak meglehetősen stabilak,. A fedél felhajtásával és a vízkonnektor-kulcs beillesztésével kinyílik a belső. Fő kategória Ereszcsatornák First műanyag ereszbekötő aknák. A műanyag csövek alkalmazásával kapcsolatos egységes szabályozás hiányában.


Előregyártott beton vízóraakna, víznyelő akna , aknaelemek. Telepíthető önállóan vagy meglévő rendszerekhez utólagos kiegészítésként. Az előre gyártott műanyag olajkiszűrő akna beépítése rendkívül gyors és egyszerű.


Oldalunkon föld alatti és föld feletti műanyag tartályok és aknák széles választékát találja esővíz és szennyvízgyűjtésre, tűzivíz és vegyszerek tárolására,. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - akna. Akna pince verem tároló ajtó tető fedlap aknafedlap aknatető eladó.


A szelepaknák többféle méretben kaphatók. Műanyag -bukóakna Belső elhelyezésű. A szelepdobozok (más néven: szelepház) rendeltetése a mágnesszelepek biztonságos és ellenőrizhető föld alatti . Akna fenékelemek gumigyűrűvel is összeépíthető elemek, künettel - árlista.


A csatlakozó elemek anyaga azonos az alkalmazott műanyag (KPE, KG, PVC stb.). Társaságunk sorozatban gyártható és egyedi műanyag termékeket állít elő, termékeink megtalálhatóak az élelmiszeriparban, higiéniai technológiákban, . Leier akna hágcsó ( műanyag bevonattal).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения