пятница, 1 апреля 2016 г.

Színek hálószobába

A jó hálószoba kényelmes, megnyugtató és intim, a személyes menedéked. Ennek kialakításában pedig első lépés a megfelelő falszín . A barna falszín válaszáasa jó ötlet akkor ha meleg, otthonos hangulatot szeretnél elérni. Sok olyan árnyalatot fogsz találni, ami a . Mivel gyakran társítunk érzéseket színekhez, így a hálószoba színei meghatározzák a szoba hangulatát és így a tiédet is.

A krém és a barna meleg, lágy árnyalataiban pompázó hálószobában kipihenheted magad a ragyogó pamut ágynemű és a mintás párnák társaságában. Sokan hajlamosak steril környezetet teremteni a hálószobába : minden. Pedig lehet itt is okosan bánni a színekkel , anélkül, hogy zavarná az . A különböző színek különböző pszichológiai hatásokkal bírnak, nem.


Hat különböző stílusban berendezett és dekorált hálószoba a romantikustól a világos, modern hangulatig. Tapéta, világítás, anyag választásához, a háló . Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint. Lakberendezés a szerelemért.

A fehér szín tisztaságot sugároz, és nyugtató, stresszoldó hatással van az ember szervezetére, amiért ideális választás a hálószobába is. Ezt a színt válaszd a hálószobába ! Nem mindegy, milyen színeket választasz: egy új kutatás meglepő eredményre jutott. Tűz jegyként kedveled a vörös színt , de ez barnává vagy téglaszínűvé szelídül a hálószobában , hiszen a biztonságérzet éppolyan fontos . Az előző hálószoba titkok részben a helyes elrendezésről beszéltem, most pedig a színekről lesz szó.


Milyen színeket érdemes használnod a . A Csillagok háborúja jedi lovagjai nem véletlenül harcoltak színes lézerkardokkal : valószínűleg ők is tudták, hogy a szín igazi fegyver lehet. A divat, a megszokás vagy a harmónia befolyásolja az Ön döntését, amikor kiválasztja a megfelelő színt hálószobájába ? Bármelyiket is tartja szem előtt, . Az alábbi hálószoba például tökéletesen bizonyítja, hogy a zsálya . Hálószobánkban már nem szeretnénk idegeskedni semmi miatt. Nyugalomra és pihenésre vágyunk. Ha egy harmonikus, kiegyensúlyozott hálószobát szeretnél, amelynek pozitív energiái kihassanak a mindennapi életedre, a legjobb döntés . Például a hálószoba a pihenésre lett kitalálva, ezért ide célszerűbb . Egyeseknek a hálószoba reggeli hangulata fontos, mert a napfény vagy éppen annak hiánya az egész napjukra kihat.


A fényes, izgalmas színek helyett a hálószobánkban . Engedünk ugyan az aktuális divatnak, követjük a trendeket, ugyanakkor jó, ha nem mondunk le a saját ízlésünkről, hogy.

Színek a hálószobában , melyektől jobban alszol. Persze sok tényező befolyásolja alvásunkat, mint például a stressz, a levegő minősége, . A hálószoba színe nagyon egyéni ügy.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения