вторник, 16 мая 2017 г.

Gu vasalat

A komfortos és biztonságos ajtóműködtetés érdekében a GU -csoport mindent nyújt, ami a funkciók zavartalan együttjátékához szükséges: nagy . A GU többpontos ajtózárral ezekre az igényekre egészen pontos választ adhat: kiegészítő reteszelési elemekkel a felső és az alsó ajtórészen, valamint egyedi . Az UNI-JET bukó-nyíló vasalatok valamennyi ablakhoz és teraszajtóhoz a megfelelő megoldást nyújtják – esztétikusak, kiváló minőségűek és könnyen . Termékek › G-U vasalatok. G-U ablakvasalatok - G-U Magyarország Kft. ProIDEA termékinformációs katalógusban.

GU cilinderműködtetésű, kilincsemeléses vasalat -csere, ajtóbeállítás, zárbetét csere, letört kilincs-pajzs csere kiszállással, Budapesten és Pest megyében. A többpontos zárhoz - a sok variációs lehetőség miatt - zárólemez és záródarabok alapból nem járnak, azokat az ár nem tartalmazza. GU – Bukó-nyíló vasalatok. Homlokzati rendszermegoldások. Felfelé-kifelé bukó vasalat.


Univerzális rendszer alumíniumhoz, fához és PVC-hez. A fa nyílászáró természetes anyagból készül. Ablak és ajtó változatossága . Műanyag és fa ajtó szalagzárak cseréje GU vasalatok cseréje Önnél a helyszínen.

Külső szerelésű, látható pántoldal. A GU csoportnál Ön minden ablakformá- hoz és profilhoz talál . GU - vasalatok , GU-zárak Elsősorban bejárati ajtók többpontos zárai, vasalatai találhatók itt meg. Zárak, zárólemezek, záródarabok, tolózárak.


Alapkarton GU -9H (A vázlat), ezüstszínű horganyzott acél, 3kg. GU zárak több változatban. Roto ablakzár - ablak vasalat (ROTO NT).


GU vasalat csere felhúzókilincses,cilinderes működtetésű ajtózárak esetén. Egy órán belül megoldjuk a Zár problémát. GU (Gretch Unitas), utóbbi a ROTO vasalatrendszert alkalmazza termékeiben, de általános szakvélemény, hogy a két német gyártó minőségi és árbeli mutatói . Ennek alapja a GU több mint. Gretsch-Unitas vállalatcsoport hozzáértő partner a bukó-nyíló vasalatok területén. Katalógus fa ajtókhoz és ablakokhoz.


GU -t, a Roto-t és a Maco-t ismerem közelebbről, mindhárom a . Az alábbiakban bemutatom az egyik vasalat típus állítási lehetőségeit. Ez egy típus a sokból, nevezetesen a GU Unijet nyíló-bukó műanyag ablak vasalat. Ajtó-, ablakvasalat nagykereskedelme. Ajtó- és ablakgyártók, asztalosok.


Gretsch Unitas (rövidítve:GU), német vasalatrendszer.

A GU vasalat rendszeren belül a legmagasabb fokozítú UNI-JET típus, melyet kimondottan műanyag . Az automata feltöltés miatt minden termékünk új állapotú termékként kerül . A GretschUnitas vállalatcsoport az ablak és ajtóvasalatok egyik nemzetközi piacvezetőjeként hozzáértő partner a bukónyíló vasalatok területén.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения