пятница, 12 мая 2017 г.

Fa dekor lemez

Az EGGER dekorlemezek egyesítik a nagy tartósságot és a vonzó megjelenést. A többrétegű összetétel és az . A termék megrendeléséhez, a táblaméret kiválasztásához, ill. Fa utánzatú dekorlemezek , amelyek színválasztékban szinte felülmúlják az . A dekorlemez vagy dekoritlemez nem más, mint magas hőmérsékleten préselt.

Fa lemez , lap kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. A Formica bemutatta legújabb fém dekorlemez kollekcióját. A dekorok plasztikus megjelenésűek, anyaguk aluminium, illetve réz.


Kifejezetten tartós felületekhez, legyen szó akár ívelt vagy egyenes formákról. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A Dekodur lemezek esetében az új ötletek, fejlesztések beépülnek a standard termékek közé, -úgymint az átlátszó dekoritlemez , az igazi . A legnagyobb területet az Egger laminált bútorlapok, munkalapok, dekoritlemezek , natúr fa alapú lemezek teszik ki. Termékkínálatukban szintén megtalálható a .

Interaktív berendezési, szituációk melyek segítséget nyújtanak a számtalan kombináció kipróbálásában. Ide Kattintva választhatja ki a színek világát. Koskidekor fenol - Színes rétegelt lemezek - Pannon Falap- Lemez Kft. Rétegelt lemezek , fa lap- lemezek , MDF lapok, OSB forgalmazása - Széles választék, megbízható, országos viszonteladói.


Perforált lemezek és dekorlemez választék. A perforált lemezt általában beltéri burkolások, takarások vagy bútorajtók betétjeként alkalmazzuk. Levéltartó 3rekeszes fa rétegelt lemez dekor a Fa és dekor termékek kategóriában - most 1. A termékválaszték újdonságai közül kiemelhető a két új metál- dekor , pezsgő és bronz színekben, világos és sötét fa dekorok és vidám design dekorok “Crazy . HPL dekorit lemezzel bevonva. Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal.


Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. Víz- és főzésálló ragasztású nyír rétegelt lemez leírás. Rendellenességek a fa szerkezetében csekély mértékben megengedettek.


A fa ugyanis még a kivágás után is „együtt él” a környezetével, vagyis. A rétegelt lemez 1-mm vastagságú, elsősorban bükk-, nyár-, esetleg. WALLWOOD 3D QUADRAT - valódi fa falburkoló (92m2).


A folyamatosan bővülő minőségi árukínálat a fa - és asztalosipar teljes választékát felölelő alapanyagbázis.

A DEKODUR az Ön választása a speciális dekoritlemezek területén. A TREQUADRO egy olyan szendvicspanel, amely gyártása során egy fa - vagy. HPL, fafurnér, alumínium, illetve szite bármilyen táblásítható dekoranyag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения