понедельник, 22 мая 2017 г.

Nyílászáró állás

A legfrissebb nyílászáró és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő . Nyílászáró állás és munka Magyarországon. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés .

Müanyag nyilászáro állások. Fa ablak felületkezelő, festő állás , asztalos munka. Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az álláshirdetés munka apró rovatból. Ablak beépítő állás Mosonmagyaróvár . Szeretnél egy biztos állást , ahol megbecsülnek és elismerik a munkádat, és a bérezés is európai szintű? Felvételt hirdetünk nyílászáró beépítő munkakörbe: Dinamikusan fejlődő cégünk.


Nézd meg az álláslehetőség részleteit és jelentkezz a Cvonline.

Raktáros - előkészítő - eladó egy személyben. A jobb eredmények eléréséhez írja be a helyet. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Elvárások: szakmai tapasztalat. Ablakbeépítő, redőny szerelő, nyílászáró értékesítő állásajánlatok kiemelt bérezéssel hosszú távú stabil munkakörökbe. Társaságunk kisvárdai telephelyére . NYÍLÁSZÁRÓ SZAKKERESKEDÉS. Aktuális állásajánlataink.


Azonnali kezdési lehetőséggel keresünk egy partnercégünk számára, hosszú távra. Országszerte saját vállalkozásban működő nyílászáró beépítő csapatokat keresünk. Keresünk munkájára igényes, legalább éves munkatapasztalattal rendelkező ablakbeépítőt, hosszú távra. Megbízható, jó SZAKEMBER . Műanyag nyílászáró beépítésére keresünk fő munkatársat. Műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával foglalkozó miskolci székhelyű cég ablakgyártó munkakőrbe azonnali kezdéssel . Találjon új munkát még ma!


Fényképes önéletrajzokat a Jelentkezem az állásra gombra kattintással várjuk.

Gyakorlattal rendelkező tehergépjármű vezető állás Füzesabonyban. Gyártás előkészítő munkatársnak állás műanyag nyílászáró gyártó cégnél . Még több állás - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения