вторник, 16 мая 2017 г.

Weissenböck térkő

Kövek, burkolatok, térkövek , rézsűfalak, rézsűkövek, falkövek, falak, behajtók, szegélyek, szegélykövek, kerti falak, gyalogos utak, világítóudvarok, parkolóhelyek . Weissenböck térkövek nagy választékban. Rialta antik térkő különböző szélességű térkőből tevődik össze, de egy hosszúságban (1cm). Töltse ki az alábbi űrlapot, és állunk rendelkezésére. Egyedi színviláguk könnyen megragadja a vásárlót.


Amennyiben személyre szabott árajánlatot kíván kérni erre a térkő típusra, azt most minden . Azonnal lerakható egyenes vonalú térkövek , amelyekből teraszok, utak, kerti terek, gépkocsibehajt. Rialta Grosso natur modern és egyenes vonalú, nagy formátumokkal. Térkövek kagylómész és gránitszürke árnyalt . Térkő kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen.


Kérjen egyedi árajánlatot . A gyártó termékei megtalálhatók és rendelhetők Budapesti mintakertünkben. Nincsenek termékek a kategóriában! Elfelejtette jelszavát Regisztráció.


Semmelrock, Leier és Kavics Beton térkövek széles választékban. Kertépítéshez, útépítéshez egyaránt alkalmas térkövek és térburkoló elemek . A térkövek és lapok a az ÖNORM nak megfelelnek, az előírt fagy és sóálló követelményeknek is egyaránt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения