пятница, 19 мая 2017 г.

Poliészter hullámtekercs

Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ SÁRGA 5X20M és még termék közül választhat a kategóriában. Poliészter Hullámtekercsek. Színek: natúr, sárga, zöld. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen . A részletes adatokért kérjük lépjen be.


Címke: poliészter hullámtekercs. Alumínium váz, poliészter ernyő. A Plast BOX UV1MULTICLEAR üregk. Felhasználási lehetőségek: különböző terek fényáteresztő lefedésére, oldalsó bevilágítók készítésére.


Sárga és átlátszó változatban. Possagno,unicoppo,Olasz mediterrán kerámia tetõcserép, kerámia cserép, tetõcserép, cserép országos forgalmazása. Kattintson a részletekért.


Ragasztószalagok,vasbeton távtartók. Csak táblában Hódfarkú és téglány típusban. Nagy szilárdságú, optimális öntisztulás. A zsindely emellett 5-év alatt elöregszik, s emiatt . Blacho trapéz, olcsó cserép, poliészter hullámtekercs , cserép akció Putnokon, Cserép . PVC és Polikarbonát trapéz- és hullám lemezek, extrudált akril lemezek, üvegszálas poliészter hullámtekercsek , stadur lemezek. A folyamatos muszaki fejlesztés miatt, a jelen kiadványban közöltek tájékoztató jelleguek, amelyekért a SEDPA felelosséget nem vállal.


Könnyű vele dolgozni, viszonylag nagyobb területeket is. Olcsó eladó új és használt poliészter hullámlemez tekercs. Vegyszerekkel, korrózióval szembeni.


Polyester vagy beltéri Epoxipolyester felülete sima, dombor vagy. Csomagolóanyagok, csomagolás, papírdobozok, dobozok, hullámtekercs , .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения