пятница, 19 мая 2017 г.

Tapétaragasztó praktiker

CMC TAPÉTARAGASZTÓ 1KG és még 3termék közül választhat a kategóriában. METYLAN NORMÁL TAPÉTARAGASZTÓ 125G PAPÍRTAPÉTÁKHOZ és még 3termék közül választhat a kategóriában. METYLAN SPEZIAL TAPÉTARAGASZTÓ 200G KÜLÖNLEGES TAPÉTÁKHOZ és még 3termék közül választhat a kategóriában. Falfesték kategóriában 6termék közül választhat a Praktiker webshopban. Alapozó, hígító, előkezelő kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Ragasztószalag, ragasztó kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshopban. METYLAN INSTANT SPEZIAL TAPÉTARAGASZTÓ 200G SPECIÁLIS TAPÉTÁKHOZ és még 3termék közül választhat a kategóriában. Vlies alapú tapéták felrakásához alkalmas ragasztó. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A Praktiker bemutatja azokat a házipraktikákat amelyeket követve magunk is elvégezhetjük az otthoni dekor. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. A CMC tapétaragasztó elsősorban könnyű illetve papírtapéták ragasztására alkalmazható. Nagyításhoz kattints a képre!


Takarékos, környezetbarát, univerzális tapétaragasztó. Ez természetesen csak abban az esetben áll fenn, amennyiben a gyártó által előírt tapétaragasztót és megfelelő technológiát alkalmazunk. Tapétázó ecset (korongecset): A tapétaragasztót ezzel az ecsettel visszük fel a tapétára. Kiadósság: kg vízben oldott CMC tapétaragasztó kb. Tapétaragasztó : az olcsóbb zacskós és a drágább dobozos por változat, valamint.


A webáruházban látható kedvezményes ár , kizárólag a webáruházban történő vásárlásokra vonatkozik! Bordűr, tapétaragasztó és egyéb kiegészítő. Az idei lakásfelújításnál mire figyeljünk! A tapétaragasztó idővel veszít a kötés erősségéből, ezért érdemes tapétázás és festés előtt leszedni a régi. Az ár méterre vonatkozik.


Papír alapú, mosható felület. Színei: mályva, lila, törtfehér, a fugák aranybarnák. Erős tapétaragasztó vagy csemperagasztó . Tartalmas válogatást kívánunk. Tapéta leszedő Karcher SC gőztisztítókhoz.


A tartozék segítségével a tapéta és a tapétaragasztó a gőz hatására gyorsan, tisztán és könnyen szedhető le. Burkolóanyagok, ragasztók,. Düfa Spezial-Kleister -Speciális tapétaragasztó. Emellett, azonban kár lenne az ár kérdését véka alá rejteni.


Metylan tapétaragasztó - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения