понедельник, 29 мая 2017 г.

Epdm fólia ár

Többféle szélességben kapható, mm vastagságú fólia - A Pvc fóliával szemben drágább, de az ár tükrözi a lényegesen jobb minőségetaz általunk is . Aktuális Epdm fólia ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat! Anyaga nem tartalmaz semmiféle oldószert, amely a környező felületekbe szivároghatna az idő előrehaladtával.


EPDM anyagú szigetelő fólia.

Nálunk megtalálod a szerszámok és . Nagy nyúlékonyság, rugalmasság jellemzi, . Ha szeretne egyedi tófóliát, jó minőségben és jó áron , akkor itt a helye. Rendezés: érkezési sorren eladási ár , név. A bemutatás a teherhordó födémszerkezet feletti rétegek anyagára és készítésére terjed ki. A PVC fólia hegeszthető vagy ragasztható és az ára nagyon kedvező.


Regisztrációhoz kattints ide! Már raktárról is megvásárolható nálunk a Firestone szintetikus kaucsuk fólia !

Tófólia a legnagyobb választékban! A páravédelmi réteget falakra, felépítmények lábazatára legalább a. Nem bocsájt ki káros anyagot környezetére, valamint tavak élővilágára. Rhenofol kontaktragasztó 12 . Tóépítéshez fóliák , szivattyúk. Hdpe fólia , Epdm fólia , homokszűrős. Medence fólia árak tekintetében nálunk jobbat nehéz találni.


Páraáteresztő, hegeszthető tetőfólia , amely közvetlenül. Gumi hengerrel erősen nyomja rá a fal felületére. Az ár egyéni méret esetén, négyzetméterre vonatkozik.


Szinte bármilyen tó kialakítható belőle kedvező áron. Jól terülő anyagok, nem tartalmaznak sem . A táblázatban szereplő árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be. Termék neve, Típus, Anyag, Sizes, Ár –tól, Megveszem.


A peremeket egyoldalas fóliaragasztóval csatlakoztathatjuk az alátéthéjazathoz.

Ablakpárkány alu v=mm, rögzítő- és véglezáró elemekkel 12.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения