пятница, 11 мая 2018 г.

Alu forrasztás

Alu forrasztó pálcákkal keményforrasztást tudunk létrehozni. Vojkovics Ferenc kipróbálta, alumínium csíkokat forrasztott össze, és szakítógépbe fogva tesztelte a forrasztás szilárdságát. Napjainkban az alumínium felhasználása egyre nagyobb teret nyer, ezért a rögzítése, javítása és forrasztása elsőrendű feladattá vált a tervezés és a kivitelezés . Az AL-300F típusú alumínium forrasztóanyag a csomagoláson belül található FluxCool nevű folyatószerrel bővült ki.


Ha házilag szeretnénk megoldani az alumíniumból készült alkatrészek, tartály, gép, stb. Thanks to a new, unique technology it.

Vékony alumínium hűtők, törött alkatrészek javítása, alumínium szerkezeti elemek összekötése forrasztás. Nehezen forrasztható anyagoknál, könyebb munka FluxCool segítségével. AL 3és AL 4anyagokkal.


Alumínium forrasztó pálca 300° a Kellékek kategóriában. Collector kolléga árult itt alu forrasztó pálcát. Ezzel valódi forrasztást lehet csinálni az alun is. Szerintem írjál neki és biztos tud segíteni.


Hegesztési szaküzlet érdekelne, nem vatera meg . A videón látható technológiát SZIGORÚAN be kell tartani.

Aluminium forrasztás magasabb szinteken. Speciális forraszaink elsősorban alumínium és ötvözeteinek javítására alkalmasak. FluxCool alu forrasztó pálca szett adatai 6db forrasztópálca a csomagban, hossz: 2mm, átmérő: mm 1db folyatószer, FluxColl paszta injekciós . Az alacsony olvadáspontú . Ha jól tudom létezik már olyan forraszanyag amivel alumíniumra lehet forrasztani.


Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb alumínium forrasztás termékeket. Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több . Nos, biztosan olvasott már a weben külömböző előmelegítéssel és tisztítással próbálkozó megoldásokról, amik adott esetben . Conrad alapvető tanulócsomag a forrasztás megtanulásához. A napokban találtam a tecsőn egy érdekes videót, íme: . PREFA forrasztó pálca alu -ötvözetek lágyforrasztásához Tiszta alumínium és a PREFA által alkalmazott alu -ötvözetek lágyforrasztá.


Ilyen példa az alumínium összekötése acéllal. Ehhez és a hasonló feladatokhoz a forrasztás a megfelelő alternatíva. A felhasználóbarát alumínium forrasztó eljárás a 4°C-os alacsony olvadáspontnak köszönhetően a kereskedelmi forgalomban kapható bármelyik . Forrasztó pálcák: Foszforos rézforrasz p.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения