пятница, 25 мая 2018 г.

Szilikát festék ár

ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék , amely a diszperziós és a hagyományos . Rendezéshez kattintson a címkékre! Caparol Sylitol Bio beltéri szilikátos falfesték fehér kg.


Kimagaslóan jó páraáteresztő képességű beltéri szilikát kötőanyagú klíma festék.

Héra Páraáteresztő szilikát belső falfesték (Naturit szilikát ) liter - Fehér. Kül- és beltéri hagyományos vakolatok, betonfelületek alapozására szolgál. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó szilikát falfesték kategóriába tartozó termékek árait!


Soriszil szilikát alapú homlokzatfesték. Oldószer tartalmú termékek. Héra páraáteresztő szilikát belső falfesték. Kizárólag webáruházunkra érvényesek az árak , üzletünkben a termékkínálat és az eladási ár is eltérhet!


A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van.

Szilikon kültéri falfesték. Supersil homlokzatfesték ,lit. Feldolgozásra kész, páraáteresztő homlokzatfesték külső és belső felhasználásra, régi hőszigetelő rendszerek homlokzatának átfestésére is. HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 6termék közül választhat a kategóriában.


JUPOL SILIKAT környezetbarát,kálium-vízüvegen alapuló beltéri festék. A Silexcolor Pittura függőleges belés kültéri . StoColor MetallicStoColor Metallic 26. Az alapozott felületre minimum óra száradási idő után hordható fel az első réteg HÉRA PÁRAÁTERESZTŐ SZILIKÁT BELSŐ FALFESTÉK két rétegben . Aktuális Homlokzatfesték ajánlatok az ÁrGép -en. A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték magas minőségű, gazdaságos . KEIM Innotop szol- szilikát festék beltérre - Termékújdonságok a ProIDEA.


Sakret DFI Eco Diszperziós beltéri festék. Nagymértékben páraáteresztő szilikát festék kiváló kémiai kötéssel, kül- és beltéri . A JUPOL BIO SILICATE környezetbarát, kálium-vízüvegen alapuló beltéri falfesték. Elsősorban műemlék épületek falainak és mennyezeteinek dekorációs.


Kültéri falfesték kategória. HOL KAPHATÓ EZ A DÜFA TERMÉK?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения