вторник, 22 мая 2018 г.

Kádfelújító festék

Renova kádfelújító zománc „A” szaniter zöld. KÁDFELÚJÍTÁS – saját kezűleg Új sorozatunkban szeretnénk. A festék fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot a mintha új lenne.


Kétkomponensű zománc a régi öntöttvas, zománcozott és akril kádak felújításához. Alkalmas minden fajta szaniter festésére is, mint például mosogatók, .

Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek , szerszámgépek nagy választékban. Nemes egyszerűséggel újszerűvé varázsolhatja a segítségével régi, megkopott kádját. A megfakult és repedezett kádzománc házilag is felújítható a speciálisan erre a célra gyártott kádfelújító zománcfesték segítségével. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket.


Könnyen egyszerűen lefestheti saját kezűleg is. Két komponenses kádfelújító zománc festék. Esztétikailag nem megfelelő, sérült tűzizománc bevonatú fürdőkádak, zuhanytálcák, mosogatók és falikutak . Mi lett a tapasztalat az autózománc festékkel felújított káddal?

Két dobozból áll - kádfelújító zománcból meg még valami adalékanyagból, . Akril kádak és zuhanyzók felújítására használható (műanyag kád). Köszi, hogy megírtad a festék nevét, mert így már mindjárt könnyebb keresgélni. Kádfelújítás a Technogennel! Eladó kádfelújíto zománc festék ! Ujja varázsolhatja régi kopott kádját!


A kádfelújítás , mint sok egyéb felújítási technológia, Európa nyugati. A kádat be lehet vonni egyszerűbb vagy kétkomponensű festékkel. A felkent festék meg nehezen lemaratható, javítása nem is könnyű. Színválaszték: fehér, bahama, kék, zöld. A kádzománcok az igénybevétel miatt általában kétkomponensű anyagok.


A fürdőkád felújítás házilag következő lépése a festés. A Prisma Color javító spray-t kis felületek javítófestésére ajánljuk. Akrilgyanta alapú zománc-spray, amelyet különböző kerámia felületek dekorálására és . Kiváló fedőképességű, nagy fehérségű, könnyen csiszolható alapozó festék , tökéletesen sima felület. Alapozó és fedő festék egyben.


Trinát univerzális festék.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения