понедельник, 21 мая 2018 г.

Vegytiszta rézcső ár

AZ ÁR TARTALMAZ AKCIÓS KEDVEZMÉNYT! Az ár 1m-re vonatkozik, minimális rendelési egység: tekercs (méter). CikkszáVFKRKiszerelés: m. Előszigetelt hűtéstechnikai vörösrézcső. Vegytiszta vörösréz cső klíma és hűtéstechnikai szereléshez.


Gyárilag szigetelt vegytiszta rézcső.

EU-s gyártmányú, hosszú élettartamú, magas UV ellenállású vegytiszta rézcsõ gyári szigeteléssel. A szigetelés falvastagsága mm. KLÍMA RÉZCSŐ 6-LÁGY VEGYTISZTA SZIGETELT méter Lágy,. Lágy, gyárilag szigetelt vegytiszta vörösréz cső.


Hosszú élettartamú, magas UV ellenállású vegytiszta rézcső gyári szigeteléssel. Szigetelt vegytiszta rézcső 6xmm. Legkisebb rendelhető mennyiség 1m.


A klíma- és hűtéstechnikában használatos rézcsövek követelményeit, jelölését,. A védőgáz Nvagy Ar lehet, ezt alacsony nyomáson az összeillesztett .

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rézcső. Klíma rézcsővel a klímák kültéri és beltéri egységének a gépészeti összekötését tudjuk megoldani. Kétféle anyagban elérhető, vegytiszta rézcső és aluminium kivitelben is, mely utóbbi előre szigetelt. Klímabeszerelés, A beszerelés ára a következőket tartalmazza: Egyszeri.


Minőség, garancia, megfizethető ár. Debrecen területén a szerelési ár tartalmazza a kiszállási díjat. Termékakciók a ProIDEA termékinformációs katalógusban. Rézcső akció a DTN Team Kft. DTN cikkszám, Méret, Kiszerelés, Nettó ár.


A klímatelepítéshez EU szabványnak megfelelő szigetelt klímatechnikai rézcsöveket használunk. Supersan vörösrézcső víz-, fűtés-, gázszereléshez. Nyomtatható árlista (termék). A rézcsövek kialakítását a különböző célokra szabványok írják elő.


Olcsó eladó új és használt vegytiszta rézcső. Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения