пятница, 18 мая 2018 г.

Gyűrt anyag

Gyűrt taft, fekete sötétítő, dekorfüggöny anyag aTextilpont Lakástextil Webáruház kínálatából. SHEILA gyűrt taft, ekrü dekorációs anyag , maradék darabok. Gyűrt taft, lila sötétítő, dekorfüggöny anyag aTextilpont Lakástextil Webáruház kínálatából. Gyürt hatású hurkolt anyag rászórt arany festessel. Fekete fehér apró kockás, gyűrt anyag.


Közép vastag, Kellemes tapintású kevert összetételű.

Visszája is ilyen színű ez kétoldalas termékeknél lehet szempont. Ezt a néhány fajtát szeretnénk ajánlani. Kiválóan alkalmas szoknyának, könnyű blúznak. Selyem méteráru ruházati termékek és lakáskiegészítők varrásához.


Sál, kendő, szürke,homok barna, fehér Gyűrt anyag , laza, fiatalos őszi kellék. Természetes, sokféleképpen hordható, variálható, már a textúrája is díszít. Eladó új, kimaradt Sandy ekrü színű anyagában gyűrt nyírt voile fényáteresztő függöny anyag , ólomzsinórral.


Kicsi ablakra, üveges ajtóra.

Minőségi gyűrt viszkóz selyem bolti minimum ára . A taft anyag olyan, mint egy matt, gyűrt selyem. Az egyik fele fényesebb, így kissé úgy tűnhet, mintha két árnyalat váltakozna. Eckü színű, gyűrt függöny, mely vasalást nem igényel, 1cm-es és 2cm-es tekercsben kapható, alapanyaga.


Papier Plus-térkitöltő gyűrt papír. A gyűrt hatást úgy őrizhetik meg, ha a mosás után összacsavarva hagyják megszáradni. Gyűrt hatású, ezt a hatást az anyag kezelése és a minta is adja. Dekoranyagok (vetex,organza,tüll, csipke, brokát) - esküvő dekoráció, esküvői dekoráció, esküvői dekor, anyag , . Ha szeretnél megismerni érdekesebb ruha anyag típusokat, olvasd el. A könnyebbeket bélésanyagként, az ún.


Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint . Nehézselyem, szatén, blúzselymek. A selymek kategórián belül az általunk legjelentősebben fogalmazott termékek a nehézselyem és a . Enyhén gyűrt hatású anyag. Felhasználás: Nyári blúzok, ingek. Megjegyzés: Forgalmazzuk natúr és fehérített változatban.


Kép Új gyűrt batikolt ruhaanyag anyag 6. Lurexszálas csíkos gyűrt géz.

Hosszanti lurex csíkos géz anyag. Kaméleon gyűrt taft, textil méteráru. Legkisebb rendelési mennyiség méter.


Az már az első pillantásnál látszott, hogy ez lesz a kedvencem, imádom a rusztikus hangulatát, és az hogy gyűrt anyag külön jó, hiszen vasalás . Lágy esésű, mintás anyag Anyag : 1 poliészter. A történet: Anyu nekiállt megszállottan vasalnni, és már túl volt az egyik ujján, amikor észrevette, hogy az egyik gyűrt anyagú blúzomat vasalja.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения