среда, 30 ноября 2016 г.

Érvéghüvely

Villamossági Webáruház, szaküzletek és nagykereskedés! Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági . Segítségre van szüksége a választásban? Az érvéghüvely sodrott vezetékvégek összefogására alkalmazható, érvéghüvelyek segítségével a sodrott vezetékek is beköthetőek különböző szerelvényekbe.


A rendelhető szigetelt érvéghüvelyekről a lap alján talál információt. Ha olyan szigetelt érvéghüvelyre van szüksége ami nincs .

Elsősorban sodrott vezetékek, csatakozásánál krimpelik a csupaszított kábelvégre. Kategória: szigetelt érvéghüvelyek. Hasonlítsa össze az árakat ! RVÉGHÜVELY ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Kábel csatlakozók és kábelvégek - Csatlakozók - Széles termékkínálat a Transfer Multisort Elektronik-nál. MM ÉRVÉGHÜVELY SZIGETELT N. Szigetelés anyaga: poliamid 6. Elérhetőség: Nincs Nettó ár: HUF.


MAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!

Roll over image to zoom in. A teljesen szigetelt OBI érvéghüvelyek mm kábelkeresztmetszetig használhatóak, és megbízható kötést garantálnak. Kiválóan alkalmasak pászmák. Egyébként az továbbra is személyes tapasztalatom, hogy ha elfogyott, vagy nincs kéznél érvéghüvely , leforrasztva még mindig jobb az érvég, . SZIGETELT ÉRVÉGHÜVELY VEGYES DB és még 2termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!


AZ5DE007D - Dupla érvéghüvely 2xmmDIN 5x100db adagolóban szürke L=15mm. HAUPA Érvéghüvely készlet a Érvéghüvelyek kategóriában. Termékkategóriák Érvéghüvely -saru Arhciv: Elektro-Shop. Jellemzők: - Érvéghüvelyprés szigeteletlen, szigetelt érvéghüvelyhez - Érvéghüvely préselési tartomány: 0- 5 . Elektromos anyagok) - ingyenes házhozszállítás 50. RVÉGHÜVELY ,SARU, villamosság, barkács, mérőműszer, elektronika, kábel, vezeték, izzó, világítás, tápegység, ventilátor.


Saruk szemes, csúszó, érvéghüvely , Csatlakozók kábelek, Orfeusz Műszaki Webáruház. Starfix adagoló- és sajtolószerszám. A termék féle mérethez használható, továbbá 1db érvéghüvely jár hozzá tartozékba. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения