вторник, 15 ноября 2016 г.

Farostlemez méretek

Termék előnyei: hajlítható, nagy lapméret, kedvező ár, . A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási. MDF lap HDF lap kategória. Furnér és furnérozott termékek.


Használjon farostlemez hátfal, ajtólap, válaszfal, térhatároláshoz.

Farostlemez jó hajlékony, furnérozható, festhető, . Bútor lapszabászat, bútorkészítés, asztalos munkák, konyhabútor és egyéb beépített bútorok. MDF: Közepes sűrűségű farostlemez (Medium Density Fibreboard), mely farostokból áll, amit műgyanta hozzáadásával és hő segítségével. Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér, a farostlemez , a rétegelt lemez,. Natur farostlemez : - Kemény farostlemez. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . Tárolt változat Hasonló Széles választékkal várjuk Önt!


Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást.

Vásároljon közvetlenűl az . A lapok vastagsági mérete 3-mm. A kemény farostlemezek fényes felülete a gyártáskor bekevert paraffin . Megnevezés, Méret , Kép, Nettó ár, Bruttó ár. Könnyű összeszerelés (gumibot segítségével). Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb . Felhasználás: Bútoripar, építőipar. Azaz magas sűrűségű farostlemez , mely kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, száraz környezetben.


Az EMOTherm hőszigetelő farostlemezek kiválóan alkalmasak. Cut the parts from chipboard on a circular saw at a furniture factory Plakát . Felépítés: préselt, magasan tömörített fenyőrost. Vastagság: - mm, raktáron:. Fontos megjegyezni, hogy a tábla méreténél az első méret a hosszúsági méret , ami megadja a szálirányt. Ez az adat a tábla méretre szabásánál fontos . A farostlemez -gyártás alapanyagai.


HDF – High Density Fiberboard = Nagy sűrűségű farostlemez.

A sejtek alakja, méretei fafajonként, de fajokon belül is. IKEA - BUSUNGE, Meghosszabbítható ágy, , Hosszabbítható, a gyerek növésének megfelelően állítható. A tömör fa lécek biztos alátámasztást nyújtanak.


Porózus farostlemezek Isotex hőszigetelő és hangszigetelő panelek alá.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения