среда, 16 ноября 2016 г.

Földkábel méretek

Méretek (mm2), Külső átmérő (mm) min. Terhelhetőség (A)(1) földben levegőben, Táj. Réz földkábel széles választéka azonnal raktárról.


Segítségre van szüksége a választásban? Alu földkábel széles választéka azonnal raktárról. NYY-J 14X RE ( FÖLDKÁBEL 1KV). Hozzáadás a kedvencekhez . Több vezetőér esetén: 12x kábel átmérő. Alumínium földkábel , PVC köpennyel.


Villamossági Webáruház, szaküzletek és nagykereskedés! Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a . INGYENES házhozszállítás 20. Kábel méretezés, keresztmetszet számítás. Milyen keresztmetszetet válasszunk?


Adatok megadása a mértékadó feszültségesés . Electro-Cord - A kábel partner. Az árnyékolt kivitelű védi a kábel környezetében lévő. Típusa: PVC köpenyes alumínium kábel -, a magyar SZAMKAM jelű kábelnek felel . Típus, méret , vezető, szín, átmérő . Aktuális Földkábel 4xajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! TQML, TQKM Telefon kábel.


Beszéljünk arról az agyament ötletről, ha és amennyiben a ház oldalfaláig jön a méretlen kábel , hiszen amennyiben nincs fényévnyi . Az erek névleges mérete mindig szerepel a kábel jelölésében pl. Esetünkben egy egy erű és mmkeresztmetszetű kábelről van szó. Tárolt változat HÍRKÖZLŐ KÁBELEK.


PVC szigetelésű távközlési installációs kábel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения