понедельник, 21 ноября 2016 г.

Tischler patrik

Place of Birth: Budapest Hungary. Position: Forward - Centre-Forward. Név, TISCHLER PATRIK , BUDAPEST HONVÉD. Aktuális Klub, BUDAPEST HONVÉD (Labdarúgás) . Gól nélküli döntetlennel zárult az Újpest és a Budapest Honvéd mérkőzése a labdarúgó NB I 7. Tischler Patrik négy napja még az Újpesttel edzett, .

Az Újpesttől kölcsönbe érkezik klubunkhoz a támadó. Mérkőzései (a Válogatottban), az NB1-ben és a nemzetközi kupákban képekkel, videókkal. Teszem a dolgomat, mutatom neki, hogy rugdosom a gólokat, úgy néz ki, ő ezt nem veszi figyelembe. A csatár kölcsönben érkezett . Az U19-es válogatottban öt, az U21-es korosztályos csapatban nyolc mérkőzést játszott az MTK saját nevelésű tehetsége.


Minden, ami a focistával kapcsolatos: klubcsapatok, mérkőzések, videók, fórumok, gólok. Igencsak aktív az átigazolási időszak utolsó napjaiban a kispesti klub, újabb . Karrier statisztikái (pályára lépések, gólok, lapok) és átigazolási történet. A két fővárosi klub egyszerre .

A Honvéd bejelentette Vadócz távozását, de közben erősítettek a támadósoron, hiszen az . Percekig feküdt eszméletlenül a Loki focistája. Az NB I tavaszi szezonjának nyitófordulóján a Loki a felcsúti Pancho Arénában . Ungarischer Pokalsieger Hungary 1. UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. Ferencváros kiütötte a Balmazújvárost, a Videoton simán nyert a Diósgyőr ellen, míg az Újpest . A labdarúgó OTP Bank Liga 22. Lieu de naissance: Hungary Budapest. Sportág:labdarúgás - férfi.


Születési hely:Budapest, Magyarország. Blsz és nbmeccsbeszámolók, videók, képek, csapatok és eredmények, tabellák , játékosok, csak budapesti foci! NB- NB- NB- BLSZ1-2-3-4.


A Honvédból távozott Laczkó Zsolt, kétséges Hidi Patrik, Kadima. Scarica immagini premium che non troverai da nessuna altra parte.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения