среда, 30 ноября 2016 г.

Viacolor szegélykő ár

Sorszegély bordás Randfix szürke. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. A magas kopásállósággal rendelkező szegélykő alkalmas kerti utak, járdák, ágyások térelválasztására , illetve kisebb autóforgalmú felületek megtámasztására, . A képek tájékoztató jellegűek, a készlet folyamatosan változik.


CHRISTOPH MULTI-BORD - szegélykő íves 50x1 5x8cm (szürke).

Munkatársaik szakmailag felkészültek, udvariasak és segítőkészek. Térkő, viacolor akció, kedvező ár - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. Akciós térkő, viacolor , térkő, járdalap, szegélykő , beton gyeprács közvetlenül a gyártótól Nagykeráron!


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! Térkő, gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. A térkő árak minden térkőnél bruttó négyzetméter árak , az ÁFA-t.


Több mint 9féle térkövünk, féle lábazati- és falburkolatunk között böngészhet.

Tekintse meg egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat is! TÉRKŐ, KERTÉPÍTÉS árlista. Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Barabás Kerti szegély 100x20xszürke, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Betonelemek, szegélykövek , viacolor - térkő sokfelé kapható, az azonban nem.


A KK Kavicsbeton különféle szegélykő elemeket kínál a viacolor. Térkő, térburkoló kő, növénytámfalelem, kerti szegélykő , gyephézagos kő. A térköveken kívül gyártunk szegélyköveket , és támfalelemeket.


Iratkozzon fel csatornámra, hogy egy videóról se maradjon le :) Kattintson a piros Felirazkozás gombra és ha. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és telephelyi átadással értendők. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Térkő kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen. Leier, Semmelrock, KK beton és Weissenböck térkövek és viacolor. Kérjen egyedi árajánlatot . Kedvező térkő árak és folyamatos térkő akció!


A Leier viacolor kövek a legmagasabb minőségi követelménynek is megfelelnek.

Cégünk Budapesten és környékén teljes körű kertépítéssel,kertfenntartással, kerttervezéssel, és öntözőrendszer építéssel foglalkozik. Viacolor minden felületre.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения