пятница, 25 ноября 2016 г.

Ponthegesztett tekercses kerítés

Az különféle magasságváltozatok. Horganyzott huzalból készült tekercses kerítés. PONTHEGESZTETT TEKERCSES KERÍTÉS. Astro – zöld ponthegesztett háló mm huzalvastagsággal, méteres tekercsben , díjmentes szállítással.


Ponthegesztett kerítésdrót zöld pvc bevonattal. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések.

Hegesztett síkhálók - ÁRLISTA. STtípusú ponthegesztett tekercses kerítés. Kedvező árfekvés és igényes megjelenés jellemzi. PP0(P82) ZÁRTSZELVÉNY LÉC KERÍTÉS.


BEVONATOS HEGESZTETT TEKERCSES KERÍTÉSEK. A STEELVENT típusú ponthegesztett . Kiszerelés: méteres tekercsekben. Felhasználás: mezőgazdasági területekre, erdőkre, ipari célokra és csaladi házaknál egyaránt alkalmas.

Függőleges és vízszintes tűzihorganyzott huzalok hegesztésével készült kerítésháló. Használható utcafronti, oldalsó . A Dirickx tekercses kerítések típusai: drótfonatok, ponthegesztett és csomózott kerítéshálók. Az Axial, Unita Forte, Vertikal, Bastille ponthegesztett tekercsek . A legerősebb ponthegesztett , tekercses kerítésrendszer négyzetes osztásai és nagy drótátméroi biztonságot sugároznak, továbbá nagyfokú stabilitást és . Plastifor Mediuosztás: 50x100mm.


A DELTAFENCING kerítésrendszerek széles . Az állatok világnapja alkalmából ezen a héten az ARIZONA és a DICLO kerítéseinkkel ismertetjük meg Önöket! Az ARIZONA háló egy ponthegesztett tekercses. A DIRICKX teljes termékskálája: kerítések, kapuk, motorok, vezérlés és.


Esafort tekercses kerítések. Huzalvastagság(mm): 6-05. Fortinet Medium és Super ponthegesztett tekercses kerítés látványa - letölthetö CAD fájl és elönézeti kép a ProIDEA termékinformációs katalógusban. Kerítés , kapu, drót kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


Ez a professzionális felhasználásra készült kerítésrendszer és méter szélességű táblákból áll, felszerelése gyors, . Tekercses kerítéseink, gyors és tartós megoldást kínálnak legyen szó a kert, vagy bármely más terület bekerítéséről.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения