среда, 9 ноября 2016 г.

Pentart textilfesték

Pentart textilfesték , ml féle színben. Világos textíliák színezéséhez használható, vízbázisú festék. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Művészellátó Webáruházból.


TEXTILFESTÉKEK , Festékek, DIY - Kreatív Hobby Áruház.

Hasonlítsa össze az árakat! Metálos csillogást (sötét anyag), vagy áttetszően színjátszó hatást (világos anyag) érhetünk el vele. Az új textilfesték spray családunk világos textíliák színezéséhez használható, vízbázisú festék. Vízbázisú, jól fedő festék textil díszítésére.


A színek tájékoztató jellegűek, a termék színe a képernyőbeállítások miatt a valóságban eltérhet. A spray kiszerelésnek köszönhetően jól . Száradás után 180ºC-on, vasalópapíron kersztül vasaljuk át.

Kaméleon textilfesték, ml. A festék sötét színű textílián különleges, metálos csillogást . Textil festék neon színekben, sárga, narancs, pink, zöl Kis- és nagykereskedésünk kreatív hobby terméket, party kelléket, gyémántszemes kirakót, sötétben . Szikrázóan csillogó, vízbázisú metál akrilfesték, intenzíven csillogó színben kapható. A lágy textúrájú festék kiválóan alkalmas stencilezésre is, a textil a . Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 6Ft - MOST! Bőr, műbőr, PVC és textilek festésére. Egyaránt használhatóak világos és sötét felületen is, mivel a fedőképességük nagyon jó.


Textilfesték használata festéssel, stencilezéssel spray és ecset segítségével is. Készíts Te is klassz táskát textilfestékek használatával. This Pin was discovered by Edit Ruff. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Katt a videóra, és lessétek meg hogyan készíthettek színes és látványos kiegészítőket . Ecsettel, szivaccsal, közvetlenül a flakonból(ml) is felvihető a felületre.


Ha azt a feliratot láto hogy fabric paint, akkor az csak textilfesték lehet.

Matt akril szinte teljes színskálában kapható, többnyire ml-es kiszerelésben. A ml-es ill fényes festék csak a matt színhiány esetén kerül a kínálatba, . A megfestett textileket száradás után, pamut . Scrapbook megoldások Sizzix vágógépek és vágósablonok M.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения