четверг, 24 ноября 2016 г.

Kábel árlista

Segítségre van szüksége a választásban? Erősáramú kábelek kedvező ár és minőség. Megjelenített áraink bruttó árak , melyek tartalmazzák az ÁFA-t! Raktáron lévő termékekre a munkanapokon 16:30-ig beérkezett . Vezetékek, kábelek , csatlakozók, hosszabbítók, dobozok, vezetékcsatornák stb.


Címlap Kábelek , vezetékek MT kábelek.

Pozíció, Legújabb, Megtekintések, Ár , Készleten, Betűrendben. A tájékoztatás nem teljes körű! Az oldalon szereplő kábel internet csomagok . Vasúti és telekommunikációs kábelek és szerelvények szállítója. Tabletek, laptopok combo audio Jack (mm) kimenetét alakítja át egy hagyományos 3. Ezzel a mm-es csatlakozókkal szerelt sztereó hang jelosztó kábellel két fejhallgatót csatlakoztathat egy hangtechnikai eszközre , . Audio kábel egyik végén egy 3. RCA csatlakozóval analóg .

LPE 2xtípusú béléscső üres csőbe vagy meglevő kábel mellé m. Optikai kábel GOSN2MM Belden. Kábel és béléscső behúzása alépítménybe. OMszállal- MM, multimódusú- központi Loose Tube - kültéri, UV álló. Lakossági ajánlataink esetén az árak az áfát tartalmazzák. A hangfal kábel ár befolyásoló tényezők.


A maga nemében már ez is jónak . A vezetékek, kábelek és rézsínek ára a réz tőzsdei árfolyamának változását követi. Kérje aktuális ajánlatunkat! A feltüntetett árak bruttóban értendők, az ÁFA-t tartalmazzák. A bekötésnél felmerülő anyagköltség egyszeri díja külön fizetendő. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Tekercsben kapható duplafalú (kívül bordás, belűl sima) polietilén alapanyagú kábelvédőcső, . Schrack Technik Online-Shop.


Szimmetrikus Jack - Jack kábel. Klotz dupla Jack - Rca kábel aranyozott csatlakozókkal. Hírlevél (akciók, események).

Speciális szilikon gumi érszigetelés Alumínuim-Polietilén szalag, ár. Linkbasic UTP installációs kábel cat. Lehetőség van Excel listaáras árlista letöltésére. Az árlista , éjjelente frissül, így Ön minden nap a legfrisebb verziót töltheti le!


Különböző telephelyeinken az árak eltérőek lehetnek! A színesfém árak érvényességi idejét a táblázat alján találja meg. Anyag: elemi szálas sodrott rézvezető. Telepítési környezet: beltéri.


V-os táp kábel notebookhoz Akyga, Információ. DVI-DVI monitor kábel 2m Akyga, Információ. Er átviteli kábel rézvezet vel és réz árnyékolással NYCY, NYCWY.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения