среда, 20 мая 2015 г.

Aluminium csö

Alumínium cső árak mm-1mm-es méretben. A csövek extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Minőségi alumínium csövek , a modellezésben leggyakrabban használt méretekben. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - alumínium cső.

A táblázatban látható súlyok elméleti súlyok a gyakorlatban eltérhetnek, ezért csak tájékoztató jellegűek. Készleten nem lévő anyagok többségét . Cégünk a következő alumínium cső és alumínium profilcső termékeket forgalmazza . RAL bevonatok Rendelési egység: 1 . További alumínium csövek nagy választékban. A flexibilis és tartós alumínium légcsatorna perforációval egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségbe és megfelelőn távolítja el a kifújt levegőt.


PneumatikaPneumatikus hálózat22-es hajlított eloxált alumínium cső. Aktuális Flexibilis alumínium cső ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! Külső oldal egy kopolimer, antisztatikus réteg. Az alumínium és poliészter rétegek . Nyomtassa ki a termék kártyáját.


Elérhetőség A termék elérhető. Felhasznált anyag: aluminium. Spirálkorcolt alumínium lemezcső 80mm átmérőjű Lv=6. Hliníkové rúry od priemeru do 1mm. Hajómodelleknél spirális alakban a motor köré . Antenna árbóc rúd ( alumínium cső ) - 2m a Antenna árbóc és szervények kategóriában.


A Martin Metal Product Fémkereskedelmi Kft-t cégünk alumínium és más fém. Szigetelt (hangcsillapított) flexibilis alumínium cső. Milyen szálhosszúságú alumínium csőre van szükségünk? Az egyik legfontosabb szempont alumínium cső vásárlásakor a szálhosszúság, azaz a cső. Erős és könnyű alumínium cső - könyök °, polírozott felülettel Külső átmérő mm, teljes hossza cm.


Szög: ° D 57mm L: 1mm (cm) Teljes hossza . A cső fizikai formájában egy üreges rú mely többnyire geometriailag henger.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения