пятница, 22 мая 2015 г.

Fenyő furnér

A fa természetes jellegét és egységét a furnér kötegekbe „rendezésével”, és az egyes kötések egységben tartásával (rönk) még jobban megőrizhetjük. Fenyő rétegelt lemezek - Rétegelt lemezek - Pannon Falap-Lemez Kft. Felépítés: 2-mm vastag hámozott lucfenyő furnér minden réteg. Az árak egész tábla vásárlása esetén érvényesek, és a méretre vágás díját nem tartalmazzák.


Elliotis fenyő rétegelt lemez leírás és képek . Kategória: Furnér Címke: Világos szín.

A Fenyő (Pinus Sylvestris). A Cégünk alapvetően erdei és fekete fenyőt dolgoz fel. Ezek a furnérok kiválóan alkalmasak sík és formapréselésre egyaránt. Egyéb furnérok igény szerint.


Afromózia furnér Alma furnér Anegre furnér Avodire furnér Bambusz furnér Bocote. Fenyő borovi furnér Fenyő füstölt vörös furnér Fenyő vörös furnér Fenyőluc . Várunk mindenkit szeretettel. Amerikai cseresznye mm.


Borovifenyő mm, mm,.

Perforált keményfarost lemez (HDF), mindkét oldalán felületkezelés nélküli valódi fenyő furnér. A diszperziós ragasztó, használható: dekorlemezek és furnér préselésére, vákuum. Carolina fenyő , Oregon fenyő. Svartni (fűrészelt furnér ). Lucfenyő svartni ( furnér ). Több mint 1fafaj az Ausztria legnagyobb furnér raktárában. Füstölt eukaliptusz egyedi árképzésű Füstölt vörös fenyő egyedi árképzésű Füstölt . A furnér fajtái alapvetően határozzák meg az ajtók árát.


Színfurnéros rétegelt lemez, hámozott erdei fenyő mm - Színfurnéros rétegelt lemez, mahagóni mm - Színfurnéros rétegelt lemez, tölgy mm, egy_old. Választék:Bruttó ár: szabható. Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér , a farostlemez, a rétegelt lemez,. A natúr faforgácslap elsősorban fenyő és lágylombos faanyag . Annak azonban, hogy a furnérok és a furnér alapú rétegelt termékek. MPa) és mintegy - kal a nyár műszaki.


A rétegelt lemez ragasztott furnérból készül, a szomszédos rétegek rostiránya °-al. Kétszer késelt furnér felhasználási lehetősége. Az egyenletes szövetű, rajzolatmentes trópusi fákból akár fenyő , cseresznye, dió rajzolatú és színű furnér.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения