понедельник, 25 мая 2015 г.

Hajóponyva anyag

MagnumMarine hajósbolt, kötelező felszerelés, hajóponyva, wakeboard torony, utánfutó, hajófelszerelés. Hajóvászon vízhatlan, UV álló, hajóponyva , hogy megóvja az hajót a környezeti ártalmaktól. Kevés hajótulajdonos tudja járművét fedett helyen tárolni.


Mivel a legtöbb hajó nyitott, a hajóponyva jelent megoldást, hiszen megóvja az hajót a környezeti . A Hajóponyva kategória termékei (db).

Hajóponyva segítségével megvédheti hajójának burkolatát, az üléseket és a műszereket az időjárás. SUNBRELLA tengeri szövet kollekcióA SUNBRELLA világszerte az elsőszámú tengeri szövetmárka, mely eddigi leggazdagabb kollekciójával immár . Alkalmasak lehetnek erre a célra a PVC ponyva anyagok is, melyek szintén UV és vízállóak, de ezek a kissé nagyobb súlyuk miatt nehezebben kezelhetőek. Technical textile Sea star Dark green. Erre tökéletesen alkalmas a hajóponyva anyag.


Mint ahogy a neve is mutatja, ez kifejezetten a hajók védelmére készült erős vászon, ami a . Hajóponyváját az Ön igényeinek megfelelően szabjuk és állítjuk össze. Az illesztések nyitások lehetnek tépőzáras vagy zipzáras kialakításúak.

A ponyva színtartása esztétikai kérdés. Ha valaki hajótulajdonosnak mondhatja magát, akkor biztosan szembesült már azzal a problémával, hogy a járműt szinte lehetetlen fedett . Természetesen ezek az anyagok UV és vízállóak extrém nagy kopásállósággal rendelkeznek, mégis a tapintásuk kellemes és vegyszermentesen tisztíthatóak. Hajó ponyva anyag Spradling SCRIBE jellemzői. Felhasznált anyagok : Contender WeatherMax: Egy új, könnyű ponyvaanyag, mely lélegző tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas akár kényesebb. Minőségi anyag , hosszú élettartam.


A szélsőséges téli időjárás, hó, fagy, falevelek ellen védi a téli hajóponyva a hajó műszaki és esztétikai állapotát. Pvc ponyva anyag (aloldal). A hajóponyva anyag segítségével a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy megvédjék járműveik burkolatát, az üléseket illetve a műszereket az időjárási . Ingyenes ajánlat, kíváló minőségű anyagok , hatalmas színválaszték! Decitex PVC-borítású anyag.


Soha ne használjon erős oldószereket (sav, triklóretilén), kémiai anyagokat , nagy. Folyamatosan változó autókárpit anyagok is szélesítik a kínálatot, melyek ülés. Hajóponyva : anyaga ellenáll a külső környezeti hatásoknak, UV –és sós víz álló.


Tartós, strapabíró, hagyományos szerkezetű, polyester szálakból álló úgynevezett “Dacron” anyag , amelyet a világ vezető vitorlaanyag szállítója készít. Termékleírás Előtető- és hajóponyva -tisztító, 5ml.

Olcsó, de minőségi anyag , így télen a jegesedés és hó okozta takarítást megspórolhatja indulás előtt, és a járműve is tisztább marad minden időjárás mellett. I impregnált ponyva, ipari sátor. Ponyvakészítés, javítás, dekoráció.


A párnázat felépítésénél a hagyományos anyagok használata kívánatos, mert . Polartec 200g, anyaga 1 poliészter, Felső női W Zera Prfleece. Univerzális hajóponyva és védőponyva érkezett több féle méretben!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения