пятница, 22 мая 2015 г.

Barabás kö

Kérjen egy kedvező téglakő árat, és házhoz szállítjuk Önnek. A Téglakő új, magyar fejlesztésű és gyártású termék, amely külső megjelenésében a patinás, békebeli bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban . TÉGLAKŐ MŰSZAKI ADATOK: MÉRET: Csak antikolt kivitelben kerül gyártásra! A barabás téglakő térkő nagyszerű megoldás térkövezéshez, kerítésépítéshez, burkoláshoz.


Bontott tégla hatású térkő, viacolor. Mindenkinek ismerősnek tűnik.

Kő ”, mert betonból készül,. A Téglakő térkő és kerítés falazóelem legfőbb varázsa a hagyományos anyagokat és építésmódot felidéző, régies, patinás megjelenés, a barátságos, égetett. Az ára vetekszik a szürke térkőével, ugyanakkor óriási különbség van, egy egyszerű szürke és a prémium Téglakő elemből épített burkolat látványa között.


BARABÁS térkő, kertépítőelem akció. Szebbnél szebb burkolatképekkel segíthetünk választani? Kő”, mert betonból készül, a legfontosabb alapanyaga a folyami kavics, és a zúzott kő. Tégla”, mert úgy néz ki, mintha kisméretű tégla lenne.


ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok.

A legközkedveltebb térkövünk a Gerecse térkő. Shopmasters webáruház, kedvező árak, vásárlás online. Találjon új munkát még ma! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - barabás. Sikerét nagyban köszönheti annak, hogy patinás kinézete minden kertbe.


A megnyitott cikk jelenleg inaktív állpotban van, elképzelhető, hogy elavult információkat tartalmaz. Fejembe vettem, hogy alkossunk egy olyan betonkövet, amely pontosan úgy néz ki, mint a tégla. Barabás Téglakő , a mai cég tulajdonképpen . Tünde, Kó József, Windt Szandra, Szigeti Ákos. Téglakő 5cm sárga-piros, antracit-barna, grafit, piros, barna. Egyedi ötletből világszinvonalú szabadalom, ez a Gránitkő.


Tegyük szebbé, vagy rakjuk rendbe. Tégla, kő , beton kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online!


BMC - Magyar Zenei Információs Központ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения