вторник, 19 мая 2015 г.

Fleece anyag

Termékeink készen állnak a szállításra Magyarország egész területén. Ez a kategória Mintázott wellsoft fleece jelenleg nem tartalmaz árut, mivel ki van árusítva. Pontos elérhetőségük kapcsán e-mailben, illetve telefonon . Fleece (Cossy,Flanel,Wellsoft).


Nagyon finom puha, általában kabátok szoktak ezzel kibélelve lenni.

Fehér szőrös bélésre gondolok) Most akkor ez a fleece. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a polar fleece anyaga. Polár anyag digitális nyomtatása Folyóméterben. Ha valóban az egyedit kerese mi tudunk rá megoldást.


Minky fleece anyagok , Méteráru, Babaágyneműk és kiegészítők, Több ezer különleges pihe-puha babaágynemű és kiegészítő a babaagynemubolt. A polár fleece anyag egy almozási opció a sok közül, egyeseknek ez a jobb, másoknak kevésbé. Most mi is kipróbáljuk, és kiderül, beválik-e, .

Anyaga : egyszínű cosy fleece. Javasolt: párnák, takarók készítéséhez. A termékgalériában lévő színskála alapján . Nem veszi fel a vizet, gyorsan szárad.


Divatos színek és minták, korszerû gyártási . Nagyszerűen használható puha, meleg takarók, párnák . Kiváló választás túrázáshoz, kirándulásokra vagy . Vastag, őszi, téli meleg anyag. Jó választás közép öltözetként (termo, fleece, kabát). A neoprén anyag előnye, hogy tartása van, így nem. A Polar fleece néven „anyakönyvezett” zseniális anyagot a Malden Mills Industries (e céget ma Polartec néven ismerhetjük) szabadalmaztatta. Fjällräven BUCK fleece kabát a Fjall raven webáruház Softshell, fleece és kötött.


Kényelmes, szuper meleg férfi polár kabát. Két rétegű anyag : a külső mikrosza. Az anyag a hő megtartására és megfelelő szellőzés megteremtésére . A könnyen kezelhető és gyűrődésmentes anyag tökéletes ruházat.

Ingyenes szállítás és visszaküldés bizonyos megrendelésekhez.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения