понедельник, 11 мая 2015 г.

Hdf lemez

Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal. Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. MDF lap HDF lap kategória. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A natúrlap farostokból áll, amelyeket műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze.


Ki tudja ugyanis, hogy mi a különbség az OSB, az MDF, a HDF között?

Azaz magas sűrűségű farostlemez, mely kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, száraz . Lapszabászat folyamán precízebben vágható, mint a . Nem teherbíró lap, száraz környezetben belső . PERFETTI PERFORÁLT LEMEZEK. Különleges rétegelt lemez. Hajlítható vízálló rétegelt lemez. Perforált lemez QUADRO 8-natúr barna HDF.


Tegye fel kérdését a termékről. A natúr farostlemez faalapú agglomerált lemez , melyet jellemzően a bútoripar használ, de megtalálható a csomagolástechnikában és a járműgyártásban is.

Egy oldalon lakkozott HDF lap. Beltéri használatra, alkalmas a székrénybútor. A HDF lapok megnevezése egy mozaikszó: High Density Fibreboar nagy sűrűségű farostlemez. Az alapanyag finom rostokból áll, amit ragasztóanyaggal . MDF-et vagy rétegelt lemez réteget . Az HDF a legmagasabb szálsűrűséggel rendelkezik.


HDF -lemezzel borítva is csupán. A felső réteg vastagsága -mm, az anyag szilár nem függ a lemez tényleges sűrűségétől. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Minden háztartásban van műgyantával kezelt farostlemez, forgácslap, furnér- vagy rétegelt lemez.


Konyhai munkalapok, kiegészítők. A natúr lemezek mellett a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. Hossz és szélesség tűréshatárai: ± mm, Egyazon lemez vastagsági tűréshatára: 0 . A perforációk választéka rendkívül nagy. HDF lemezeket is gyárt, értékesít.


FPO, V 2 E általános célú síkpréselt faalapú építőipari lemez. Kiegészítők: élfólia, ABS, lakkos HDF lap, laminált farostlemez, munkalapok .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения