пятница, 22 мая 2015 г.

Szigetelő lemezek

Professzionális bitumenes szigetelés kivitelezés. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Bitumenes_szigetelo_lemezek.


További extra ár kedvezmények a vásárolt vízszigetelő lemez mennyiségek. Műanyag szigetelőlemezek a ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok.

Vízszigetelő lemezek lapos és alacsony hajlásszögű tetőkhöz, balkonokhoz és teraszokhoz, alépítményekhez, radon és vegyszerek ellen. Ebben a kategóriában összesen termék található. Népszerűek a modifikált bitumenes szigetelő lemezek. Esetükben műanyaggal módosított bitumenről van szó, ami azért rendkívül előnyös kombináció, mert a . Vélemények és tapasztalatok az SBS és AAP modifikált bitumenes lemezek.


Az PLASTOBIT termékcsalád a magas minőségű hegeszt- hető modifikált bitumenes szigetelőlemezek közé tartozik. Az időjárási viszonyokkal szemben nagy .

Födémek, tetõszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése. Hõszigetelt tetõk, zöldtetõk . Icopal bitumenes- és műanyag szigetelő lemezek. Az Icopal termékei vízszigetelésben a világszínvonalat képviselik Magyarországon.


Részletek: sérült lemezek javítása. Tetőszigetelő anyag kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A bitumenes habarcsok fekete színű, kenhető bitumen tartalmú habarcsok, amelyek cement, gipsz, oltott mész kötőanyagokkal, valamint. Ismertetőjel: piros festék sáv. Mivel nyáron melegben nem lágyul fel, kiválóan lehet vele szigetelni melegebb nyári.


Nagyteljesítményű, plasztomer előregyártott vízszigetelő lemezek. A bitumenes szigetelőlemezek az alábbi anyagjellemzők alapján határozhatók meg: - a modifikálás jellege . Magas minőségű PVC bevonattal ellátott horganyzott acéllemez a Sikaplan szigetelő lemezek rögzítésére. A Sikaplan WP szigetelés függőleges rögzítéséhez a . C-ig egyszerűen és igen gyorsan beépíthető rugalmas öntapadó bitumenes szigetelőlemez beton alaplemezeken talajpára . A többrétegű szigeteléssel ezt hatékonyan meg lehet akadályozni.


Mapeplan szintetikus lemezek.

Vízszigetelésnél használható lemezek fektetési előírásai, a lemezszigetelésnél alkalmazható kiegészítő elemek, a szigetelés kivitelezése. A bevonatréteggel ellátott (azaz vakolható) homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazott hőszigetelő lemezek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения