четверг, 11 февраля 2016 г.

Betonvas távtartó

Vonalas alátámasztást biztosító távtartók. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Nagyításhoz kattintson a képre! Betonacél távtartó oldalsó résekkel a jó betonáteresztéshez, és rések nélkül a. Betonvas tartó bakok és hullámpala távtartó.


Munkaidőt megtakarító, nagy felületen támasztó műanyag távtartó az alsó födém vasalá- sához.

Vonalmenti műanyag távtartó , az alsó vasalat alá. Zsalu távtartó cső kupak (Steckkonus). Talajtól vagy laza alaptól való eltartáshoz. PROLOK - műanyag betonacél távtartó.


I-U gerendák, lemezek, csövek, . További információkért kattintson a képre! Hiányzó: betonvas Vas és fém anyag piacvezető áron - Békás Épker Tüzép, Építőanyag. Címszavak: beton, beton vasalása, betonacél, bordázott betonvas , vasalt beton, vasalás, vasbeton.


A távtartókat a vasalás és a zsaluzat közé kell behelyezni.

Találatok a(z) betonvas kulcsszóra: Megnevezés, Ár, Egység, SI Ár. Dranfix) betonvas távtartók. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére . Nem található termék a megadott keresési feltételekhez! A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt.


A beton vasalása során szükség lehet távtartókra. A távolságtartók feladata az acélbetétváz terv szerinti helyzetének a biztosítása építés . Zártszelvény dugók: Telepünkön forgalmazott összes zártszelvényhez kapható dugó, 15x- 80x40-ig. Az ár tartalmazza a gyártást, szerelést, segédanyagokat (kötöző drót, távtartó ), valamint a telephelyen történő gépi rakodás költségét. S kígyó betonacél távtartó. Távtartó bak betonacélhoz.


A rögzítést a távtartó elemeken keresztül vagy a vasháló. U bak, alumínium üvegrögzítő sín, oszloptartó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения