среда, 24 февраля 2016 г.

Fátyolfólia méretek

Fátyolfólia és további termékek a Gazdabolt. Ingyenes szaktanácsadás, folyamatos akciók, kedvező árak, ingyenes kiszállítás. A fátyolfólia szálas szerkezetének köszönhetően átengedi a levegőt, a fényt,. Választható standard szélességű méretek : 2m 4m 6m 8m 2m 2m 2m.


EXTRA ERŐS FÁTYOL FÓLIA Extra erős, növénytakaró fátyol textília.

A fátyol fóliák rendkívül szezonális termékek, sajnos bármikor előfordulhat méret hiányos időszak, ezért érdemes. Jellemzők: Sokoldalúan felhasználható a növénytermesztésben ez a rendkívül könnyű takaró, mely . AGROFOL üzletágának fátyolfólia termékcsoportja, fátyolfólia , fátyol fólia , hártyafólia, AGROFOL. A könyvekből, a szabad elektronikus.


Ideális érzékeny növények letakarására. Levegő-, víz- és fényáteresztő. Méret : szélesség x vastagság x hossz. A zöldségtermesztésre előkészített talajt a termelők .

Hasonlítsa össze az árakat! Ajánljuk agroszövetek, geotextilek, fátyolfóliák , vakondhálók, erózióvédelmi - juta hálók talajszövetek rögzítésére. Palántázáshoz tökéletes fátyol fólia. A fátyol fólia ezen is segíthet, hiszen melegebben tartja a talajt, így segíti a növényeket az áttelelésben . Méretek : Szélesség 6m-1m-2m-35m-4m-15m-165m-16m Hossz: 100m illetve . TERMÉK ADATOK Mérete X méter Anyaga (PP) . Rovarok és más kártebõkkel szemben.


Ezek a méretek a jelenleg Magyarországon. A fóliaágy vázlata és fő méretei a 211. Geotextilia, agroszövet, fátyolfólia , árnyékoló háló, madárháló, növény futtató háló gyorsan, országos szállítással. Budapest és környékén INGYENES kiszállítás! Belső munkákhoz, takarásra, védelmet nyújt festék, por és nedvesség ellen.


Méretei : 4x25fm 09mm vastag Egyedi szállítási . Dombágyásainkra megfelelő méret , amelyet teljesen ráborítunk az ágyásra, majd a földön két oldalon rögzítjük kövekkel, vagy egyszerűen földet lapátolunk rá. As a new partner here you . THERWOLIN hőszigetelés -mm PE fátyol fólia -mm vastag .

A takarófóliák és fátyolfóliák széles választéka található meg nálunk. Többféle méretben többféle célnak. Primőr fejes káposzta fátyolfólia alatti termesztése A primőr fejes káposzta.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения