пятница, 12 февраля 2016 г.

Műanyag párkány ár

Az alább felsorolt párkány árak bruttó az ablakpárkányok buttó kiskereskedelmi árai. Az ár számítás minden esetben pontosan a megrendelt mennyiség alapján. Vastagsága mm, a vízorr lenyúlása mm.


Ablakpárkány kiváló minőségben. Rövid határidő, gyors ügyintézés. Végül, de nem utolsósorban következzen cikkünk főszereplője a műanyag belső könyöklő vagy külső párkány.

Az egyik legjobb választás lehet kedvező ára és . Ez a típus jóval kedvezőbb áron. Egyszerűen beépíthető ragasztással vagy . Az “anyagában fehér PVC” párkány a legelterjedtebb párkánytípusnak tekinthető kedvező ára és időtállósága miatt. Válasszon kedvező árú műanyag. Online árlista letölthető itt. Az alábbiakban feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi áraink.


Rendeljen most akciós termékeink közül online! Az ablakpárkány elsődleges funkcionális feladatot lát el nyílászáróink .

Műanyag ablakpárkány áraink. A műanyag párkány előnyei. Méretre szabjuk lindab vagy törhetetlen műanyag párkányát.


Alumínium párkány, műanyag párkány rendkívűl kedvező áron ! Fa és műanyag ablak, bejárati ajtó és beltéri ajtó akciós áron. Párkány fehér műanyag cm. Nyílászáró kis és nagykereskedelem.


Fontos, hogy minél előbb felkerüljenek a külső párkányok a vízszintesen kijavított kávára az odaverő esővíz elvezetése végett. A párkány méretre szabva, két oldalán műanyag véglezáróval a belső tér hangulatának kialakításához alapáron fehér, de különböző színekben is rendelhető. A standard fehér kivitelű párkányok mellet elérhetőek még az . Az alábbi videóban a külső oldali párkányok és belső oldali könyöklők beépítését. Külső és belső oldali párkány. Fehér műanyag párkány , végzárókkal együtt.


Professzionális műanyag, fa és acél nyílászárókkal, energetikai tanúsítványok kiadásával, kőműves . Extrudált és hajlított alumíniumból készült, hosszú élettartamú párkányokat kínálunk Önnek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения