четверг, 18 февраля 2016 г.

Filcből készült tárgyak

Készülhet belőlük, ajándéktárgy , ruhanemű, lakás dekoráció és még sok más pl. Nem kell óriási költségekbe verned maga ha egy ötletes aprósággal szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat! Turbuk Ági lakberendező és textil designer mesterien bánik a filccel.


Bátran és formabontóan nyúl hozzá ehhez a számunkra inkább . See more ideas about Easter crafts, Easter projects and Felt toys. Saját késztésű hűtőmágnesek, dekorációs tárgyak , ajtódíszek, kabalák és egyéb ötletes termékek szinte minden alkalomra.

Könnyű vele dolgozni: vágható, ragasztható, varrható, hímezhető, bélelhető. Jó a tartása, sokféle színben kapható . Dekorációs filcből készültek. Filcből , más szövetből készült karácsonyfa díszek.


Nagyon kedveltek a saját készítésű karácsonyi díszek között a filcből készült , kézzel varrott díszek. Puha filc anyaguk a hideg, téli napokon otthonos melegséget . Süthető gyurmából készült könyvjelzők. Mai összeállításom csupa-csupa filcből készített darabokból áll, az ősz.


Házilag készített karácsonyi dísz ötletek.

Fölemeltem egy fekete, aszimmetrikus, filcből készült , feje tetején álló valamit. Ráadásul nem minden tárgy tudja összekötni a múltat a jelennel, ez a kalap is . Leggyorsabb módja ennek a filcből készült díszek. Maradék filcből , a nagyi. Sajnos a sapka fogyóeszköz, a talált tárgyak osztályán rengeteg. Ezúttal filcből készült asztali tárgyakat mutatunk be.


Interaktív textilből és filcből készült könyvek babáknak és gyerekeknek. Készíts egyedi természetes díszeket ami jól mutat. Ha fémből készült tárgyat szeretnél a gömbbe tenni, azt érdemes . A két szobában kiállított székely festett bútorok, kisebb tárgyak ámulatba ejtették a. Nagyon mutatósak voltak a filcből készített angyalkák és fenyőfák is. Hiszünk benne, hogy a tárgyak , amelyek körülvesznek minket, hatnak.


Design kategóriás díját nyerték el a Kőszegen gyártott filcből készült tárolók. Pokrovenszki Lászlóné textilből és filcből készült tárgyak készítésével foglalkoztatta a gyermekeket. Alapvető cél az volt, hogy a korosztályhoz .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения