пятница, 5 февраля 2016 г.

Cukortartó üveg

Florina fa és üveg cukortartó kanállal az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Olcsó Üveg cukortartó 4F Egyéb háztartási termékek árak, akciók. Virágmintás, üvegből készült, konyhai cukortartó edény.


Hasonlítsa össze az árakat!

Gingham textil befõttes üveg dekoráció, db-os - Kitchen Craft. További termékek a kategóriában. Elérhető készlet ellenőrzése az adott . Minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke.


Nagyon dúsan aranyozott, színezett bordó szecessziós üveg , tetején fém peremmel és füllel. Anyaga: üvegMérete:Magassága: 5. Art Deco ezüst cukortartó üveg betéttel, csipesszel.

Technika: 800-as finomságú ezüst, csiszolt üvegbetéttel. Méret: nettó g, x x cm. Dobd fel konyhád ezzel a Smileface, üveg cukortartóval.


Ha szereted a vidám színeket, szereted a jókedvet és a vidámságot, vagy csak szimplán egy jópofa . Cukortartó, bonbonier - Tálaló, kínáló - Étkészlet, . Szecessziós üveg cukortartó fémfüllel. Eredeti, tisztított, hibátlan állapotban. Aqua cukortartó 13cm üveg. Nettó: 50Ft Bruttó: 64Ft.


Fűszertartók, cukortartók. Szerezhető hűségpontok: 5. Kónya szülőktől, két egyforma, gömbölyű, csiszolt üveg cukortartó , kosár formájú füles alpakka tál, rózsagirlandos porcelán bonbonier „Abbázia”, . Kobaltkék üveg csontszínű festéssel. Ha ezt a képet megnéze sosem fogod többé kidobni.


Ezt az értékes anyagot érdemes újrahasznosítanod. Halloween múmia cukortartó üveg Zene:Chase Pulse by Kevin MacLeod is licensed under a Creative.

Leírás: Leírás:Biedermeier cukortartó Ezüstfoglalatban fúvott és csiszolt, kétrétegű halványkék-fehér üveg. Talpa és fülek préselt ezüst. Honlapunkon átalakítási munkákat végzünk. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem működnek. WINTERBOTTOM`S cukortartó 20cm.


QUATTRO STAGIONI befőttes üveg 0. SWEET TEMPTATION édességtartó 15cm üveg. Részletek Adatok Vélemények. Amennyiben további kérdése van a termékkel kapolatban, kérjük vegye . Ismerősei biztosan értékelni fogják ezt az ízléses . Ha az tetszett nektek, akkor ez az ötlet is biztosan fog: a nyuszis cukortartó üvegek is ugyanolyan technikával készülnek, mint a korábban .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения