пятница, 5 февраля 2016 г.

Kátránypapír árlista

František és Zdeněk, a Charvát testvérpár alapította, és indította el a tradicionális kátránypapír gyártását. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bitumenes. Kátránypapír - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére. Palaszórású üvegfátyolbetétes oxidbitumenes lemez tetőszigetelések zárórétegének kialakítására.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Minden ár az adott forgalmazótól származó . Az árak az áfát tartalmazzák! Bitumenes lemez szigetelés. Munkadíj árlista (nettó) A megadott árakból helyszíntõl és . További extra ár kedvezmények a vásárolt vízszigetelő lemez mennyiségek függvényében ! Lapostető szigetelés árak. Ft értékben elkészült lapostető szigetelés.


Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1. A kátránypapír újrahasznosított és organikus anyagokból készül, mint.

Megint csak attól függ, hogy mekkora felületet kell szigetelni. GV H Bautekt bitumenes vízszigetelő lemez. Gyártó: Büsscher-Hoffmann Tekercs: 10m2.


Vízszigetelő anyagok széles választékban a Hofstadter Tüzépen. Villas és Büsscher Hoffmann vízszigetelő anyagok. Garantáltan jó vízszigetelő anyag árak és . Dörken DELTA - THENE hidegen öntapadó, tekercses, bitumenes szigetelőlemez Vízszintes és függőleges vízszigetelés pincékhez, balkonokhoz, teraszokhoz . Rendkívül vásárlóbarát árak. A fenti hulladékfajtákról az „ Árlista ” menüre kattintva megtalálja a. Zsindely Kiegészítők Árlista. Háromtagos téglány zsindely hátoldalán öntapadó felülettel.


ZSINDELY, alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. AUGUSZTUS 1-TŐL VISSZAVONÁSIG. Tetőfedés: bitumenes kátránypapír.


A szállításra,szerelésre kérje . Teljes méretű kép megtekintése. KÁTRÁNYPAPÍR - ZSINDELY - .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения