среда, 10 февраля 2016 г.

Diego öntapadós tapéta

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Tárolt változat Modern tapéta. Könnyen felragasztható, szín- és mérettartó vlies tapéták. Woodstep hézagtakaró profil, öntapadós. Design tapétáink között élethű, szinte poszterhatású mintázatokat talál, legyen az modern, vintage, vagy épp retró hangulat.


Tájékozódjon akciós termékeinkről, és válassza ki a legjobb ajánlatot!

Minden hónapban új kedvezményekkel várjuk, látogasson vissza máskor is! Poszterek, fotótapéták óriási választéka! Tekintse meg készletünket! Modern és klasszikus tapéta, gyerektapéta vlies tapéta. Az öntapadós tapéta ideális választás régi bútorok felújításához, tárolódobozok, lakberendezési kiegészítők díszítéséhez.


Trendik a bőr, a kőhatású, a fa és a retro mintás tapéták. Színben a metál színűek hódítanak. Faerezetű öntapadós tapéta.

Az egyes típusoknál szerepelnek az egyéb rendelhető méretek. Visszavonásig az alábbi tekercs árak érvényesek: 45cm x 2m . Az öntapadós és újrafesthető tapéták mellett, falmatricák, fotótapéták és posztertapéták is megvásárolhatóak. Az átlagos hazai kínálatból kiemelkednek, . Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Válasszon az Ön számára kedves tapétákból , öntapadós fóliákból, . Legnagyobb online tapéta katalógus, folyamatosan akciós árakkal. A cég nemcsak megbízható, magas minőségű termékeiről . Megoldást keresel megunt bútoraid felújítására?


Napvédő-, és öntapadós fólia kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! A tapétával nemcsak a szobánk falát tehetjük hangulatossá, de a DC-fix öntapadós tapétákkal akár a berendezést, az ajtókat is. D-C-fix, Alkor Venilia öntapadós fóliái nagy számban fellelhetők.


Vevőink megtalálhatják minden tipusu tapéta korszerü ragasztóját és minden kiegészitőjét. A tapéta egy olyan eleme a helyiségnek, amely alkalmas a szobabelső stílusának megteremtésre vagy gyökeres átalakítására. A minta és a díszítés fejezi ki a . Vlies tapéta trópusi virágmintával.

TTL, Diego , Praktiker stb. DIEGO Reni Toth Öntapadós tapéta sajnos nincs a Diego kínálatában.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения