четверг, 30 марта 2017 г.

Műanyag kormánylemez

Műanyag kormánylemez elemek kaphatók különösen erősen tapadó talajokon történő használatra, és olyan talajviszonyokhoz, ahol kevés . A kormánylemez az eke legfontosabb munkavégző része. Acél és műanyag kormánylemez fajlagos vontatási ellenállása középkötött talajon. Ih kormány lemez középmély műanyag jobb.


Időnként megjelennek különleges kialakítású (alakú és anyagú) kormánylemezek is, például rombusz alak, réselt kivitel, műanyag bevonat . IH műanyag kormánylemez eladó illetve elcserélhető Kühne kormánylemezekre értékegyeztetéssel.

Az ekékhez opcióként az említett felszereltségek mellett réselt kormánylemez, műanyag kormánylemez , kormánylemez toldat,tárcsás . Ragadós talajokhoz és olyan talajviszonyoknál, amikor alig hat nyomás a réselt kormánylemezre , a DuraMaxx ekefej műanyag sávokkal is felszerelhető. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! A gépek acél, műanyag vagy réselt kormánylemezzel készülnek. Az ekefejek nagy osztástávolsága, valamint a cm-es gerendelymagasság nagy tömegű . XLP - Skandináv ekefej típus széles barázdák- hoz műanyag kormánylemezzel , nagy szerves anyag tartalmú ragadós talajokhoz. A műanyag kormánylemez van olyan jó mint a fém?


Mezőgazdasági termelés (gabonafélék, takarmánynövények), értékesítés, állattenyésztés (szarvasmarha), műanyag kormánylemez gyártás. Kormánylemez forma: WY4teli kormánylemez.

Ekefejek: kérhetők fém kormánylemezzel (SIH, HELTI-IH) vagy műanyag kormánylemezzel. Univerzális kormánylemezek. Előhántó kormánylemez jobb, 27. Ft-os kedvező áron a eke alkatrészek kategóriában. Vásároljon Ön is az alkatrész webáruházból.


BFE kormánylemez osztott J –, 150. Legyen az bár hagyományos, hengeres, csavart, réselt, műanyag stb. Barázdában járó traktorüzemben használható. Moro-Arati Warrior WPNT 18A mélyszántó eke. Az eke működő részeinek – szántóvas és kormánylemez – döntő szerepe van.


Nálunk is használták de száraz földben annyira felmelegedett . Kőröstetétleni cégeket és vállalkozásokat. Az automatikus biztosítású EurOpal és. Hosszan húzott, lekerekített és magas kormánylemez alacsony stabilitású talajokhoz.


KORMÁNYLEMEZ ELŐTÉT U0LENGYEL EKE.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения