пятница, 29 июля 2016 г.

Hexagon üveg

A 47ml-es hexagon üveg ára 43mm-es kupakkal együtt értendő! A 105ml-es hexagon üveg ára 53mm-es kuakkal együtt értendő! A 196ml-es hexagon üveg ára . Hatszög alakú háztartási üveg. To58-as méretű tetőink a kapcsolódó termékek között találhatóak!


Szószok, krémek tárolására tökéletesen alkalmas.

To53-mas méretű tetőink a kapcsolódó termékek . A tető nem része az árnak! Részletes leírásért kattintson ide! Az üvegárukat sokoldalúan dekorálhatjuk üvegfestékkel vagy szalvétatechnikával is. Igen szép hatásokat érhetünk el, ha festéket repesztünk üveg. HEXAGON 105ml a Üveg termékek kategóriában - most 3Ft-os áron elérhető.


A mozaik vastagságáról, mozaik lapok méretéről a termékre való kattintással a termék adatlapjáról tud tájékoztatást kapni, illetve ott tud megrendelést elindítani. Az árainkat csak a viszonteladóink láthatják.

Kérjük, regisztrálj az oldalon, hogy viszonteladóvá válhass. Keressen nagy nagykereskedelmi forrást hexagon üveg keverék kő mozaik cserép a fal és a padló itt. A JANMART Kína egyik vezető üvegszálas, üvegszálas . Hexagon 1ml üveg Tető mérete: TO58. Az ár a zárólapkát nem tartalmazza! Fűszerek, fűszerkrémek, méz tárolására is alkalmas.


BEFŐTTES ml 6-szög mézes HEXAGON a Befőttes üvegek kategóriában. Bisnode tanusitvany Üvegmozaik a . A magassága kb 8cm, ármérője kb 6cm. Hasonlítsa össze az árakat! Köszönetajándék csomagolás: 196ml hexagon üveg. Find this Pin and more on . Kategóriák: Díszíthető alapanyagok, Üveg termékek Címkék: dekor, dísz, díszüveg, kreativ, üveg.


Szájkiképzés: 13mm dugó. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Minden HEXAGON gyöngynek két furata van, melyek párhuzamosan futnak egymás mellett. A gyöngyszemek préselt hatszög formák, lekerekített sarkokkal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения