пятница, 29 июля 2016 г.

Zimkor fagyálló

Etilén-glikol alapú fagyálló koncentrátum. A terméket már nem forgalmazzuk! Hígítás nélkül nem alkalmazható! Helyette az alábbi termékeket . Személy-, haszongépjárművek valamint építőipari- és erőgépek hűtőrendszerének feltöltésére, téli-nyári használatra folyamatosan alkalmazható koncentrátum. Zimkor fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum, zöld színű, alumínium hűtőkhoz is használható!


Hasonlítsa össze az árakat! Glicosam, Bárdi Help márkanevek alatt. Fagyálló hűtőfolyadék gépjárművekhez, ipari berendezésekhez. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Az akciós árak december 31-ig, vagy visszavonásig érvényesek.


S Vásároltam egy Zimkor 1kg(?:)-os fagyálló hűtőfolyadékot, amivel fel is töltöttük. Mi már felkészültünk a télre! Fagyállók , szélvédőmosók, jégoldók illetve autóápolási termékek széles kínálatával állunk a rendelkezésedre, . ZIMKOR 220KG) koncentrátum.


Fernox Solar Protector Sfolyadék 25l fagyálló és inhibitor napkollektorokhoz. Inhibitoros hőátadó folyadék minden napkollektoros . A hozott vagy az általunk gyártott folyadékot (olaj, fagyálló , szélvédőmosó) különböző a megrendelő igényei szerinti edényzetbe, kannába letöltjük, címkézzük . Elolvastam, elég hihetetlennek tűnik hogy a hetvenkét fokig fagyálló. Akkumulátor sav, Mexa 1-literes, 30 Ft.


A CITROËN és a TOTAL immár. Ekkor vettem észre hogy drasztikusan elkezdett fogyni a fagyálló a rendszerböl. Termékismertetõ: CLAAS Select fagyállók.


Mindehhez immár éve kínáljuk a Zimkor nevû, kiváló minôségû és jó ár-érték arányú . Bolla Csaba: Korrózió és korrózióvédelem. EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения