пятница, 22 июля 2016 г.

Radiátor fólia

Előnye, hogy nem a falra, hanem a radiátor hátsó részére kell . Bátran merem ajánlani, hogy tegyenek hőtükröt a radiátor mögé, mert ezzel is lehet spórolni a. Anyaga általában polietilén hablemez hővisszaverő fóliával. Hőtükör fólia bemutatása A hőtükör működésének lényege, hogy a radiátor hátsó lapja által kibocsátott hőt a szoba felé irányítja. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy . A radiátor minden irányban .

Hőtükör vagy más néven hővisszaverő fólia használata: röviden, érdemes a radiátor mögé fóliát rakni, mert akkor a falak helyett a szobát . A hőtükör fóliát olyan radiátor mögé érdemes tenni, mely utcafronti falnál . Mennyivel tud többet egy speciálisan erre a célra gyártott fólia , mint az . A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat melegíti, vagyis . Ismeri a fűtés megtakarítás két legjobb megoldását? Radiátor fólia (hőtükör) a Hőtakarékos kategóriában. Kerüljön hőtükör fólia a radiátor mögé.


Kevesen tudják, hogy akár 5-százalékkal is csökkentheti fűtés számlánkat a radiátorok mögé elhelyezett úgynevezett hőtükör fólia. Panel a radiátor mögött A különleges fűrészfogas kialakítás és a metallizált .

Fólia za radiátor slúži ako izolácia, Zabraňuje unikaniu tepla cez stenu za radiátorom. Jednoduchá inštalácia, vysoká efektivita. Pripína sa magnetickou páskou . Go Green radiátor hővisszaverő fólia. Gyártó: Technea Nederland BV.


Származási hely: Hollandia. Mágnesszalag hossza: m. A GEKO hővisszaverő fólia alkalmazható radiátor mögött a hő visszaverésére, lambéria alatt, álmennyezet felett. A belső tér hővédelméhez bárhol használható,. Miért éppen a Purmo lapradiátorok?


Megoldás lehet a ház szigetelése, de olcsobb a radiátor mögé helyezhető hő hotukor1. Ez egy fényes felületű, radiátor mögé . Kipróbáltam a HŐTÜKÖR FÓLIÁT. A két kifeszített fólia a hőtükör, ami visszaveri a hőt. Hővisszaverő fólia a radiátor mögé. Megkezdődött a fűtési szezon, mely a rezsicsökkentés ellenére is komoly terhet ró a családokra, azonban . Tesa fólia za radiátor obmedzuje stratu energie skrz stenu tým, že odráža tepelnú energiu späť do miestnosti.


Ezzel energia takarítható meg.

Odrazová fólia za radiátor obmedzuje stratu energie cez stenu tým, že odráža tepelnú energiu späť do miestnosti. Vettünk egy tekercs hővisszaverő fóliát a radiátor mögé. Nem tudom, mennyire hasznos, de úgy döntöttem, kipróbálom.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения