четверг, 21 июля 2016 г.

Fakopáncs babaház

Különböző méretű, több szobát tartalmazó, emeletes fa babaházak , amelyek bútorokat és fa babákat is tartalmaznak. Garantált a hosszas kikapcsolódás és a. A babaház a szerepjátékok nélkülözhetetlen színhelye. Elérhetőség: Nincs készleten.


Csodás babakonyhák, babaházak és kiegészítőik a Kópé Fajáték Webáruháztól!

Rendelje meg online vagy telefonon! Főoldal Játék Webáruház Fajátékok, fa játékok Fa babaházak és babakonyhák. A fenti linken megtaláljátok! Amennyiben valakit érdekel csinálok képet a miénkről is. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Tartalma: bútortípus (nappali, háló, konyha, fürdő) 2 . Olcsó bababútorok, gyönyörű, több szintes babaházak akár ingyenes szállítással - Eladók és Vevők.

Termék: Wader babaház Play house. Fakopáncs fogas Clothes rack Butterfly II. Klein konyha Starter kitchen MIELE.


Most egy kicsit elkalandoztam az apró kolibriktől a nagyobbacska madarak felé. Már egy halom fotót gyűjtöttem azokról a . Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! Babaházak és bútorok kedvezményes áron, gyors szállítással!


Tárolt változat Hasonló A játék webáruházunkban különleges kreatív fajáték közül válogathat. Tekintse meg az online játékbolt minőségi gyerek játékainak kínálatát és vásároljon . Húsvéti akciónk keretein belül. Babaház (kicsi) a Fajátékok kategóriában - most 14.


A pici gyermek fantáziáját is izgatja a felnőtt világ, tetszik neki, amit a nagyok csinálnak, és képességeihez, fejlettségéhez mérten megpróbálja leutánozni a . Olcsó eladó új és használt fakopáncs babaház. Akciós babahazak akár házhozszállítással is! Fejlesztési terület, Kommunikációs képesség.


Ajánlott korosztály, 3-év.

Fából készült játékok minden mennyiségben! Fajáték webáruház: fajétkok, VOILÁ fajátékok, képességfejlesztő játékok széles választékban! Cégünk éve fajátékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Mára sikerült elérnünk azt, hogy Magyarország legnagyobb fajátékkészletével . Tevékenységek: fajáték, babaház , kesztyûbáb, hintaló, ügyességi társasjáték, logikai társasjáték, építõ társasjáték, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения