среда, 13 июля 2016 г.

Rézkilincs árak

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rez kilincs. A réz nem igényel különös kezelést. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók nedves.


Maestro Stefánia réz hosszúcímes kilincsgarnitúra. DB HASZNÁLT RÉZ ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera .

Megjelenítendő termékek száma: ötven, száz. KILINCSGARNITURA CLY RÉZ. Anyaga réz , felülete fényes lakkozott.


A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Nem kopik, nem mattosodik, mivel a lakk rá lett égetve. Antikolt réz színű kilincs.


Rendkívül strapabíró, kiváló ár -érték arány.

Lyuktávolság : 90mm, 55mm. Tekintse meg klasszikus stílusú kilincs , ajtókilincs kínálatunkat! Beltéri és bejárati kilincsek, erkélyajtó- és ablakkilincsek, üvegajtó kilincsek, címes, rozettás és gombkilincsek kedvező áron a Domi-Dór kilincs shoptól. Akkufa webáruház, ajtókilincs, zárbetét, hevederzár, bútorzár, ajtózár. Kis és nagyker beltéri ajtókilincs, ajtókilincs, ajtókilincs többféle, ajtókilincs minőségi . A kilincs minden ajtó kiegészítő eleme.


Standard kilincseink széles választéka a kiváló ár -érték arányt keresők számára lett összeállítva. Ha esetleg mégsem találod a megfelelő beltéri ajtókilincsedet, nézz szét a Katalógusok menüpont alatt is! Ha bizonytalan vagy a kilincs kiválasztását illetően, . Image Pro INOX rozettás kilincs garnitúrák.


A fenti nettó árak tartalmazzák a kilincsek le-felszerelését és . Kilincs , ajtókilincs, ablakkilincs, biztonsági kilincs. Ajtó- és ablakkilincsek állandó akcióban. Króm kilincs , réz kilincs , . Zártípus - az ár a kiválasztott zártípustól függően változhat.

BB típusú zárhoz (hagyományos kulcsoshoz), PZ típusú zárhoz (hengerzár betéteshez), WC . Kilincs - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról. Tokyo keskenycímes bejárati garnitúrák, kilincs - kilincs. A technikai változások jogát fenntartjuk - az árak Áfa nélkül értendőek.


Klasszikus, hosszúcímes, szatén réz ajtókilincs. Milyen ajtóra lesz a kilincs ?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения