пятница, 22 июля 2016 г.

Műanyag lombseprű

Polesie márkájú játék lombseprű. A fanyelű lombseprű műanyag fejjel van felszerelve. Ideális eszköz a kertben lehullott falevelek, elszáradt növények, gyomok összegereblyézésére.


A GARDENA combisystem állítható műanyag lombseprű ideális eszköz a levelek , fűnyesedék, gyepszellőztető nyesedéke és egyéb kerti hulladék . FOGÚ MŰANYAG LOMBSEPRŰ az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Lombseprű MUTA műanyag cm-es, nyéllel.

MUTA MŰANYAG LOMBSEPRŰ 40CM - árak, rendelés, bolt, üzletek és akciók és leírás. Kerti szerszám, Szerszám, barkács, alkatrész. Gardena, Fiskars és más kerti gereblye, lombseprű egy helyen. Széles választék, kényelmes vásárlás, gyors kiszállítás.


Vissza a gereblyék, seprűk kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:. Háztartási termékek webáruháza.


Rendkívüli, cm-es munkaszélességének köszönhetően a GARDENA combisystem XXL vario műanyag lombseprű optimális a nagy felületek gyors . Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet.

Rendkívül erős, fogazattal rendelkező, műanyag lombseprű , mely mm vagy mm átmérőjű nyéllel használható. A nyél külön megvásárolható, nem része . Az állítható műanyag lombseprű ideális eszköz a levelek, fűnyesedék, gyepszellőztető nyesedéke és egyéb kerti hulladék összesepréséhez. Műanyag lombseprű 45cm-es fa nyéllel. A Truper lombseprű széles fejével hatékonnyá teszi a munkát az őszi levélhullás során és utána.


Erős műanyagból készült ágú fej, teljes szélessége cm. Gereblye, lombseprű vásárlás a legjobb áron: FISKARS, Gardena, MUTA, egyéb, Hecht,. Combisystem műanyag lombseprű XXL vario.


Termék cikkszáma: Ár: 706. FigyeleMPL-es kiszállítás esetén . Tartós homokozó lombseprű - akár az őszi avargyűjtéshez is használható - műanyagból készült fejjel, fa nyéllel, kb. A virágágyások, az udvar és a füves területek tisztítása, az elvetett magok betakarása rendkívül egyszerű az Ui-M . Mennyiségi kedvezmény: kedv.


A minőségi műanyagból készült, szilárd fogazatú Gardena lombseprű ideális eszköz a levelek, . Legközelebbi eladó keresése.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения