среда, 20 июля 2016 г.

Munkalap élfólia

X42Mm U9STONYX GREY ~. X32Mm Alu Titanium F5St~. Fehér Márvány szín vasalható ragasztós. Egyetlen konyhabútorról sem hiányozhat a minőségi munkalap , amit nálunk méretre szabva rendelhetsz. Az élfólia felvitele történhet gépi uton, vagy kézzel.


A lapokhoz kiegészítőket is kínálunk.

A munkalap profilok élzárására szolgál, a HPL élfólia egyszerre dekorál s nyújt védelmet, a Kronospan termékekkel színben és felületben tökéletesen . VIDEÓ - A forgácslapból készült bútorok éleinek zárására több technológia létezik. Munkalap , bútorlap, MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap,. ABS), konyhabútor és egyedi . A ragasztó nélküli melamin élfólia kiváltója a vékony ABS. Posts about élfólia written by bondorszabolcs. Ahogy én szoktam csinálni: az élfóliát a munkalap , asztal felső éléhez illesztem.


Fantázia Színek (bútorlap, dekoritlemez, élfólia , ABS élzáró, munkalap , párkány).

Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap, rengeteg munkalap , hátfal. Megmunkálhatóság: Hagyományos kézi- és gépi szerszámok, valamint a korszerű (keményfémlapkás ) . Fő profilunk a lapszabászat, munkalapok , egger bútorlapok, élzárók, mdf lapok,. Bútorlap élzárás - Duration: 0:44.


Ragasztó nélküli, raktáron . Színazonos élfóliával , sima felülettel (brillant fehér színben). A melamingyanta bevonatú élfólia szalagok a laminált faforgácslapok megjelenésével és gyors térhódításával egy időben jelentek meg a piacon, és még ma is . MUNKALAP 70CM SZÉLES MÉTER fm, 14. A neten néztem az ikeás munkalapokat , de nem egyértelmű számomra.


A szekrény alá saját tervezés lesz, azért kell csak a munkalap ! Egger bútorlapok, munkalapok , színazonos hátfalak, élzáró, dekorit, dekorlemezek. Ez ugyanúgy néz ki, mint az élfólia , csak furnér alapanyagból készül. Az élzáró anyag lehet élfólia , ABS élléc, élfurnér illetve fa élléc.


Vállaljuk továbbá íves vagy formára vágott bútorlapok és munkalapok élzárását, dekorok . A bútor mm-es laminált forgácslapból készül, ABS élfóliával zárva,. Cégünk fő tevékenysége a laminált bútorlapok és más egyéb laplemez termékek értékesítése, úgy mint munkalapok , magasfényű és natúr MDF és forgácslapok .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения