среда, 27 июля 2016 г.

Csuhéból készült tárgyak

Kukoricacsuhéból készült termékek. Unsubscribe from RAstudioNET? A székelyudvarhelyi Bálint Árpád egyéni vállalkozása kukoricacsuhé feldolgozásával, használati és dísztárgyakat.


Csuhéból készült levendula lány, Dekoráció, Dísz, Kedves Érdeklődő! A kukoricacsuhéból készült tárgyak közül a nepörszi indiánok tarisznyái a.

Aki értője a mesterségnek, tudja, hogy e népi . Aniko Martinovics, Erzsébet Marci Levcsák, Margitka Kilyén and 2others like this. Irena Haverpus Strangar eszt megosztom jo fonas. Különböző tárgyakat : lábtörlőt, kenyérkosarat, papucsot, szatyrot. Az addig gyékényből készült tárgyakat kukoricacsuhéból levőkkel kezdték . A múltkor már készítettünk babát kukoricacsuhéból , és mivel nagyüzemben főzzük és fogyasztjuk a kukoricákat, rengeteg csuhé keletkezik.


A gyapjúból készült tarisznya hőtartó, így meleg maradt benne az étel,. Az alkotóval történő előzetes egyeztetés alapján a szalmatárgyak a zengővárkonyi SZALMA-KINCS-TÁR, a csuhéból készült alkotások a nagypalli .

Endre Rongymüves Dezső Ildikó Szövő csuhé szalma gyékény tárgykészitő. Egyedül én fonok csuhéból. Műhely, melynek minden zugából egy szelet csuhéba álmodott világ köszön. A csuhéból font tárgyak akár húsz évig is tartanak.


Ezt követően egyre többet foglalkozott csuhéból készült dolgok. A kis tárgyak karácsony táján kelendőek leginkább, így jelenleg is rengeteg . Orvosa javaslatára csuhéból készített kézműves alkotásokat, ami. Tatabányán Szőnyegeket készítenek csuhéból illetve sásból a. Nekik csuhéból készült dolgokat szoktam . Csuhéból papucs, gyékényből tálca: kézművesség az Öko-völgyben. Visszatért a divatba a természetes anyagokból készített használati tárgyak. A kész csuhéból készült használati tárgyakat a szépen felújított tájházban meg is . Később férjével együtt dolgoztak, fontos kereseti forrásuk volt a csuhéból készített tárgyak értékesítése.


A nemezből, rongyból, csuhéból készült tárgyak , babák és bábok mintha egy gyerek fantáziájából léptek volna elő. Mindenikük aprólékos, kifinomult munka . Elmondása szerint csuhéból és raffiából már évek óta készített karácsonyi díszeket,.

Karácsonyi díszek, tárgyak : Csuhéból csillag, angyalka, két fajta harang.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения