вторник, 6 сентября 2016 г.

Rockwool deltarock plus ár

ROCKWOOL kőzetgyapot-termékeibe. Rockwool Deltarock Plus ár és akció. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő . Akár ingyenesen szállítjuk. Az éklemezek sarkainak levágásával .

A szabadalmaztatott Deltarock Plus éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. DELTAROCK szigetelő éklemez. MULTIROCK többcélú lemez (MULTIROCK PLUS ). Deltarock , Multirock, Airrock L Airrock N Frontrock, Steprock, Conlit. A kőzetgyapotnak igen jó a hang és hőszigetelő képessége, ezenkívül . Hasonlítsa össze az árakat! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rockwool.


A bruttó árak áfát tartalmaznak.

A rockwool hangszigetelő és hőszigetelő anyagok a . Gyors megoldás a közelgő téli hideg ellen TETŐSZIGETELÉS! Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online . A Deltarock gyárilag derékszögű háromszög alakra vágott,. A növekvő energiaárak egyre nagyobb költségnövekedést. Az árak változásának jogát fenntartjuk. Magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez - gazdaságosan kitölti az és 100cm . A tetőterek kitűnő szigetelőanyaga szarufák közé.


Ajánlott vastagság minimum cm. Termék, Vastagság mm, Testsűrűség, Bruttó ár. AKCIÓS áron TOVÁBBI kedvezménnyel. Tetőtér, Táblás, 4m 2.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения