пятница, 23 сентября 2016 г.

Dübel csavar ár

Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. SXRL Rögzítődübel csavar nélkül FISCHER. Aktuális Dübel csavar ajánlatok az ÁrGép-en.


Fischer Dübel db csavar és tipli jógak. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem . Végeredményben mindenkor megéri, és Ön az OBI-nál sem az ár , sem pedig a .

FISCHER FUR 8X1mm SS univerzális lamellás rögzítő dübel htl. Bruttó AKCIÓS ár : 2Ft. Legalább megújuló nyersanyagból készült és ezáltal nagy mértékben környezetbarát.


Hatékony és biztos tartás mint a hagyományos N dübelnél. Kiszerelések, méretek: 5xmm. Műanyag dűbel fém beütőszeggel, beton és . Csavarok , tiplik széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban?


Molly fém tipli gipszkartonhoz.

A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy . A megfelelő tipli vagy csavar kiválasztásában segít . Beton csavarhorgonyok állandó és ideiglenes alkalmazásokhoz – beleértve a csavarhorgonyokat is, amelyek tömör téglában és üreges közepű lemezekben is. M ANYAG DÜBELEK CSAVARRAL - EJOT SDF, SDP. IKEA - FIXA, 2részes csavar és tipli készlet, A csavarok galvanizált acélból. Esetenként a weboldalon feltűntetett ár nem egyezik az aktuális eladási árral.


Polisztirol lapos hőszigetelő rendszerekhez. Használható a 3-4cm vastagságú homlokzat hőszigeteléséhez. Dűbel műanyag szeggel 10x90mm. Gázbetondübel vagy terpesztődűbel. Gipszkarton csavarok , dűbelek.


Minden, ami a rögzítéstechnikában jól jöhet: csavarok , csőbilincsek, dübelek széles válaszéka. Csavarozz Webshop - Villanyszerelési anyagok kereskedelme. Az árak az Áfát nem tartalmazzák. Főoldal Termékek Rögzítéstechnikai anyagok Alátét, csavar , tipli, dűbel. Nagykereskedelmi ár = listaár -. Beütő szerszámok acéldübelhez , kézvédelemmel, ellenőrző jelölésekkel.


Szerelőfogó üreghez való dübelhez és húzócsavarokhoz.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения